Till mobilversionen av huddinge.se

Du kommer väl med på Huddinge demokratidagar?

Den 10-14 oktober kommer det att finnas många spännande aktiviteter, föreläsningar och möten runt om i Huddinge! Här kan du läsa hela programmet.

Skapa konst på tema normkritik på Ung 142 i Skogås, debattera den offentliga konsten i Huddinge kommun eller prata klimat och migration med svenska europaparlamentariker på Södertörns Högskola.

I år är det femte gången Huddinge kommun bjuder dig in till att vara med och lyfta demokratin på demokratidagarna! Kom och var med - för utan dig blir det ingen demokrati!

Nu finns programmet för demokratidagarna ute

2016-09-26

Vara med på ett Poetry slam i Flemingsberg? Mingla i Vårby gård eller prata innanförskap och utanförskap i Huddinge centrum? Under 10-14 oktober finns det mängder av dialoger, evenemang, träffar och aktiviteter  att delta i.

Nyhetsarkivet

Huddinges demokratifilm vann silvermedalj

Huddinge kommun har prioriterat att arbeta med medborgardialog på flera olika sätt. Under förra årets demokratidagar gjorde vi bland annat en film om demokrati. Den blev nominerad till bästa film på temat medborgardialog av Sveriges Kommuner och Landsting och under Demokratidagen den 6 april vann den andrapris. Stort tack till er som röstat!

Här kan du titta på vår vinnande film

Fler filmer i vår filmkanal

På Huddinge kommuns filmkanal på Youtube hittar du samtliga filmer från demokratidagar i Huddinge. Huddinge kommun har arrangerat demokratidagar sedan 2011.

Filmer från Huddinges demokratidagar 2015

Bild med texten Utdelning av Huddinges demokratipris 2015

Se filmerna om eleverna på Edboskolan som vann demokratipriset, energiminister Ibrahim Baylan som talade om världens klimat- och energiutmaningar och Mia Taikon och Fred Taikon i ett samtal om rasism och demokrati - Kan man skämta om allt? En utställning om satir, rasism och demokrati.

Demokratidagarna på facebook

 

Kontakta oss

Marcel Moritz
08-535 313 78
marcel.moritz@huddinge.se

 

Följ arbetet med demokratidagarna på Facebook:

http://www.facebook.com/
huddingedemokratidagar