Till mobilversionen av huddinge.se

Fullersta Gård

Fullersta Gård

Här möts tradition och samtid

 
Fullersta Gård är den äldsta bebyggelsen i centrala Huddinge och dess historia går tillbaka ända till 1651. Gården är naturskönt belägen i Fullersta park bara några minuters promenad från Huddinge centrum och pendeltågsstationen. Sedan upprustningen av gården 2009 är Fullersta Gård ett kulturellt centrum för kommunen och dess invånare, där man kan ta del av både samtida och äldre konst. 

Här finns också den specialdesignade krukan i stengods, av keramiker Annika Svensson, att köpa. Den är tillverkad i samma material och mönster som den nygjorda kakelugnen, som är inspirerad av gårdens emblem över entrén.


 

Öppettider

Ordinarie öppettider är torsdag kl 12.00-19.00 och fredag-söndag kl 12.00-16.00. Undantag vid helger och sommarstängt. Se www.fullerstagard.se för aktuell information.


Konstverkstan

Konstverkstan är namnet på Fullersta gårds pedagogiska verksamhet som ligger i anslutning till gården och är en kreativ verkstad för barn och ungdomar, från förskola upp till gymnasiet och vuxna.

Besök www.fullerstagard.se/konstverkstan/ för mer information om öppettider och teman. 

  • Skriv ut
Tack för dina synpunkter!

Kontakta oss

Öppettider: Torsdag klockan 12.00-19.00, fredag-söndag klockan 12.00-16.00.

Guidade visningar.
Större grupper kan även beställa visningar andra tider, kontakta oss för mer information.

Fullersta Gård är ett bekvämt utflyktsmål, nära Huddinge centrum och pendeltågstationen. Tar du bilen, är det enklast att parkera i någon av Huddinge centrums parkeringsgarage och ta ett par minuters promenad.