Infartsparkering och avgifter

Det finns infartsparkeringar i anslutning till pendeltågsstationerna i Stuvsta, Huddinge centrum, Flemingsberg, Skogås och Trångsund.

Infartsparkering i Huddinge centrum

Infartsparkeringarna i Huddinge centrum ligger på Kommunalvägen 19 och mitt emot Huddinge Stationsväg 7. Parkeringarna är avgiftsfria och det är parkeringsförbud mellan klockan 02 och 05.

Hitta till infartsparkeringen (webbkarta)

Infartsparkering i Skogås, Trångsund och Stuvsta 

Parkeringsautomater finns på infartsparkeringarna i Skogås, Trångsund och Stuvsta. Du som har SL-kort laddat med 30 dagar eller längre periodbiljett parkerar gratis fram till midnatt. Den som inte har SL-kort betalar 10 kronor i timmen och max 40 kronor per dag. Tanken är att förbättra tillgängligheten med fler lediga parkeringsplatser för pendlare som verkligen behöver ta bilen till pendeltåget. 

Adresser till infartsparkeringarna är

  • Skogås: mittemot Duettvägen 75.
  • Stuvsta: på Stuvsta torgväg 5.
    • Observera att det finns några platser på infartsparkeringen i Stuvsta som är förhyrda av Europark och inte är för allmänheten.
  • Trångsund: Trångsundsvägen 8.

Hitta till infartsparkeringarna (webbkarta)

Kontakt

Q-Park sköter infartsparkeringar i Skogås, Stuvsta och Trångsund. Om du har frågor om infartsparkeringarna kan du vända dig direkt till Q-park på 0771-96 90 00. Observera att det finns några platser på infartsparkeringen i Stuvsta som är förhyrda av Europark och inte är för allmänheten.

Infartsparkering i Flemingsberg

Infartsparkeringen i Flemingsberg ligger på Regulatorvägen 12. Det finns tre automater med SL- och besöksbetalning vid infartsparkeringen, de sköts av P-service. Du som har månads- eller årskort hos SL betalar 20 kr/dag. Övriga betalar 15 kr/timme, max 40 kr/dag.

Du som har parkeringstillstånd via din arbetsgivare får betala via faktura eller insättning till p-bolaget direkt. Har du funderingar, vänd dig till din kontaktman hos din arbetsgivare.

Hitta till infartsparkeringen (webbkarta)

Kontakt vid frågor

Har du frågor eller andra ärenden som gäller betalning, kontrollavgifter eller liknande för parkeringen i Flemingsberg? Kontakta p-service direkt på telefon 0771-771100 eller skicka ett mejl till info@pservice.se.

Ny plats för infartsparkeringen i Flemingsberg

Infartsparkeringen vid Flemingsbergs station har bytt plats på grund av de arbeten som pågår. Bilden visar även gångvägen du tar för att nå pendeltågsstationen, polisen och tingsrätten.

Ny infartsparkering i Flemingsberg

Kontakta servicecenter

Öppettider telefon

Måndag–onsdag 8.00-17.00
Torsdag 10.00-18.30
Fredag 8.00-15.00

Öppettider besök

Huddinge centrum: Sjödalstorget 13
Måndag–torsdag 10.00-17.00
Fredag 10.00-15.00

Skogås: Skogås bibliotek, Skogås torg 7-9
Måndag–onsdag 13.00-17.00.

Vårby: Familjecentralen i Centrumhuset Vårby gård, övre plan, Vårby allé 14.
Tisdag-onsdag 9.00-16.00. Lunchstängt 12.00-13.00.

Uppdaterad 29 december 2017

Var informationen till din hjälp?