AB Jessys assistans

Presentation av hemtjänstutföraren

Vi skräddarsyr beviljade insatser efter varje persons behov. Delaktighet är A och O i vår verksamhet. Verksamhetens målsättning är att ge bästa möjliga omsorg, som präglas av god kvalitet och respekt för kundens integritet, önskemål och synpunkter.

Kunden får direkt kontakt med företagets ledning genom sin kontaktperson. Kontaktpersonen väljs ut utifrån kundens önskemål.

Vi arbetar utifrån en humanistisk människosyn och ser varje människa som unik och värdefull. Vi möter alla människor med respekt och ser varje persons möjlighet till utveckling. Vårt förhållningssätt bygger på att varje person är delaktig på egna villkor i utformningen av sin genomförandeplan. Vi arbetar för att, i samspel med omgivningen, främja bästa möjliga funktionsförmåga samt fysiskt och psykiskt välbefinnande för den enskilde.

Företaget eftersträvar kontinuitet i omvårdnaden och att kunden skall känna trygghet med den vård och omsorg som ges. Vården och omsorgen kvalitetssäkras kontinuerligt och företaget satsar på kvalitetsutveckling. AB Jessys Assistans växer genom att nöjda kunder rekommenderar oss till andra.

Profilering

Företaget har en mångkulturell inriktning och kan erbjuda hjälp och stöd utifrån kundens kultur och språk. Företaget arbetar aktivt för att hjälpa varje individ att prova på olika kultur- och fritidsaktiviteter.

Matservice

Vi tecknar avtal med leverantör som finns i ditt närområde.

Kompetens och erfarenhet

Verksamhetsansvarig är utbildad socionom med inriktning mot äldre och funktionsnedsatta. Hon har erfarenhet att arbeta både som inom kommunal och privat verksamhet, som biståndshandläggare och enhetschef inom flera olika områden.

Personalen har olika utbildningar och erfarenheter inom funktionsnedsättningar oavsett ålder. Personalen har olika språkkunskaper och talar flytande svenska.

Tilläggstjänster

Vi erbjuder hushållsnära tjänster till förmånliga priser för våra kunder, till exempel städ, fönsterputs och trädgårdsarbete.

Vi vänder oss till hemtjänstkunder i
Sjödalen, Fullersta, Flemingsberg, Visättra, Segeltorp, Trångsund, Skogås och Vårby.

Tid på dygnet

Vi är verksamma mellan klockan 07.00 och 22.00. Övrig tid ansvarar Huddinge kommuns egenregi.

Underleverantörer

Ja, utryckning på larm mellan klockan 07.00–22.00 utförs av Nova omsorg AB.

Kontakta AB Jessys assistans

Om du vill veta mer om oss är du välkommen att ta kontakt med Jacqueline Manriquez på telefonnummer 08-771 46 05 eller 070-888 94 49.

Adress:
Storforsplan 44, 8 tr
123 47 Farsta

Telefon: 08-771 46 05 eller 070-888 94 49

E-post: info@jessysassistans.com

AB Jessys assistans webbplats

Uppdaterad 5 juli 2017

Var informationen till din hjälp?