Ada hemtjänst & personlig assistans

Presentation av hemtjänstutföraren

Ada hemtjänst AB är ett familjeföretag som drivs av en engagerad ledning. Vårt mål är att ge bästa möjliga servicen, med delaktighet från er. Detta genom att vi tillsammans bestämmer och lägger upp vardagen, som ska vara helt individuellt anpassad.

Vi är beredda att ge dig en kvalitativ vardag fylld av respekt med ett gott bemötande oberoende av din bakgrund. Detta sker via vår kompetenta personal som ständigt ser till att du får den bästa möjliga servicen och ett gott bemötande. All personal bär synlig fotoidentitetsbricka och uppvisar vanlig legitimation vid behov, allt för att du ska känna dig trygg. Genom att ha kontinuitet ska du slippa olika personal under din vardag. För att nå en stabil och meningsskapande vardag.

Profilering

Vi ger unika lösningar för varje individ och löser problemen och behoven som finns. Det är när som helst möjligt att nå ledningen, som är en extra kontaktperson, vilket gör att man lättare och snabbare får löst problem med en delaktig ledning. Specialkunskap bland annat inom demens och nutrition.

Matservice

Matlagningen görs av personal som har kunskaper om matlagning. Stor hänsyn tas till matens närings- och energiinnehåll. Matservice ges av kunnig personal som har en bred kulturell matkunskap där även livsmedelshygienen tas på största allvar. Maten serveras så att den tilltalar på alla möjliga sätt. Vi levererar även färdiga matlådor från restaurangen i närområdet.

Kompetens och erfarenhet

Enbart kompetent och duktig personal ska finnas på Ada hemtjänst, med lägst undersköterskeutbildning eller liknande. Personalen får påbyggnadsutbildningar för att öka kunskapen inom verksamheten.

Tilläggstjänster

Utöver biståndsbeslutet erbjuder Ada hemtjänst tilläggstjänster som man kan beställa separat. Det är allt från städning och fönsterputs till gräsklippning och snöskottning.

Vi vänder oss till hemtjänstkunder i

Hela Huddinge kommun.

Tid på dygnet

Vi är verksamma klockan 7.00-22.00. Övrig tid ansvarar Huddinge kommuns hemtjänst.

Underleverantörer

Nej, alla insatser utförs av Ada hemtjänst.

Kontakta Ada hemtjänst & personlig assistans

Om du vill veta mer om oss är du välkommen att ta kontakt med Saime Uyanik på telefonnummer 070-016 16 29.

Adress:
Paradistorget 2A
141 47 Huddinge

Telefon: 08-778 27 27

E-post: info@adahemtjanst.se

Ada hemtjänsts webbplats

Uppdaterad 6 juli 2017

Var informationen till din hjälp?