Alminia

Presentation av hemtjänstutföraren

Med vår hemtjänst skapar vi förutsättningarna för att du ska ha möjlighet att bo kvar i ditt eget hem även när ditt behov av vardagshjälp ökar. Genom Alminia kan du få hjälp med exempelvis städning, inköp, enklare matlagning, ledsagning och personlig hygien. Det är ditt behov som styr hur och när tjänsten utförs.

Vi erbjuder en trygg och säker hemtjänst där du själv är med och planerar insatserna. Tillsammans ser vi till att uppfylla dina behov och önskemål. Alminia har varit verksamma inom hemtjänsten i snart 10 år. Vi finns tillgängliga dygnet runt under årets alla dagar.

Vi är godkända för att utföra hemtjänst i Huddinge, Stockholms stad-Söderort, Salem och Södertälje kommun.

Profilering

Förutom svenska talar personalen flera olika språk.

Matservice

Vi samarbetar med Restaurang Trekanten för de kunder som behöver matservice. Vi lagar mat hos kunderna enligt biståndsbeslutet.

Kompetens och erfarenhet

Alla våra anställda är välutbildade och får kontinuerlig utbildning, de har har god erfarenhet av att arbeta med hemtjänst och ett genuint intresse för att arbeta med människor. Vi har kollektivavtal för att säkerställa att vår personal har goda arbetsvillkor.

Tilläggstjänster

Vi erbjuder dig möjligheten att köpa hushållsnära tjänster med RUT-avdrag. Vi kan hjälpa dig med allt från gräsklippning, inköp, ledsagning, storstädning, fönsterputs, snöskottning, strykning, mangling med mera.

Tjänsterna är till för alla oavsett om du har hjälp av oss idag eller inte. Dessa insatser är inte biståndsbedömda insatser utan ett erbjudande om att köpa tilläggstjänster utöver de biståndsbedömda insatser du kanske redan har.

Vi vänder oss till hemtjänstkunder i

Hela Huddinge kommun.

Tid på dygnet

Vi är verksamma dygnet runt.

Underleverantörer

Nej, alla insatser utförs av Alminia.

Kontakta Alminia

Om du vill veta mer om oss är du välkommen att ta kontakt med Anastasia Georgiadou på telefonnummer 08-517 09 110.

Adress: 
Varuvägen 9
125 30 Älvsjö

Telefon: 08-446 60 60

E-post: soderht@alminia.se

Alminias webbplats

Uppdaterad 6 juli 2017

Var informationen till din hjälp?