CL Assistans

Presentation av hemtjänstutföraren

Målet är att ge god vård, service och omvårdnad i hemmet utifrån den enskildes behov och i samarbete med olika vårdkontakter. Vi önskar även att ha ett nära samarbete med anhöriga. Vi har ett flexibelt syn- och arbetssätt och våra medarbetare har rätt kompetens och tar vara på det friska i varje individ och utifrån det ge hjälp till självhjälp.

Du kommer hos oss alltid bli bemött med värme och respekt så att du alltid kan känna dig trygg med oss. Vi vill säkerställa att du får det där lilla extra. Vår personal ska alltid ha tid över för en pratstund vid kaffebordet med dig.

CL assistans drivs av kvinnor med hjärtat på rätta stället. Vårt motto är att se till ditt bästa så att du trivs med våra tjänster.

Profilering

Alla medarbetare har flerårig erfarenhet inom hemtjänst och arbete med personer med särskilda behov såsom demenssjukdomar, barn och vuxna med funktionshinder, autism/Asperger och utvecklingsstörning.

Matservice

Vår personal får utbildning inom näringslära för äldre för att kunna ge dig så näringsrik mat som möjligt, att laga mat åt dig finner vår personal som ett nöje. Vi kan även erbjuda dig matlådor som innehåller näringsriktig mat anpassad till just dig från vår underleverantör Matfabriken i Sala AB.

Kompetens och erfarenhet

Personalens grundutbildning: VD/ägare är affärsekonom samt arbetat inom sjukvården i 20 år. Verksamhetschefen är undersköterska med inriktning mot äldre och funktionshindrade. Medarbetarna är undersköterskor, vårdbiträde, mentalskötare och barnskötare.

Verksamhetsledningen har arbetat med hemtjänst och personlig assistans i åtta år och har mångårig erfarenhet av äldreomsorg.

Tilläggstjänster

CL Assistans erbjuder extra tjänster såsom, tvättning, städning, gräsklippning, snöskottning med mera efter kundens behov och efterfrågan.

Vi vänder oss till hemtjänstkunder i

Hela Huddinge kommun

Tid på dygnet

Vi är verksamma mellan klockan 07.00 och 22.00. Övrig tid ansvarar Huddinge kommuns hemtjänst.

Underleverantörer

Nej, alla insatser utförs av CL Assistans.

Kontakta CL Assistans

Om du vill veta mer om oss är du välkommen att ta kontakt med Linda Malki på telefonnummer
08-531 700 70 eller 073-667 72 35.

Adress:
Forelltorget 2
141 47 Huddinge

Telefon: 08-531 700 70

E-post: info@classistans.se

CL Assistans webbplats

Uppdaterad 6 juli 2017

Var informationen till din hjälp?