Ekens Hemtjänst AB

Presentation av hemtjänstutföraren

Ekens hemtjänst AB är ett företag som har flera års erfarenhet inom vård och omsorg. Alla som får vår hjälp ska känna sig trygga och att vi samarbetar för deras välbefinnande. Vi har som mål att alltid sätta den enskilda individens behov och önskemål i centrum. Därför erbjuder vi ett brett utbud av tjänster inom vård, omsorg och service.

Genom kontinuerlig dialog med kunderna och regelbunden utvärdering av verksamheten skapar vi delaktighet och trygghet. Detta ger möjlighet att lära av varandra i ett respektfullt förhållande.

Vi är skyldiga att följa lagar och föreskrifter. Som utförare av privat hemtjänst är vi även skyldiga att rapportera vidare och följa upp. Vi vill ge kvalitet och kontinuitet i arbetet.

Vår verksamhet skapas och utvecklas därför efter era behov och önskemål. För att behov och önskemål ska tillgodoses arbetar vi med kontaktmannaskap.

Våra kunder har olika behov av vård och omsorg och därför erbjuder vi kunden individuella lösningar anpassade efter dennes önskemål.

Våra nyckelord är trygghet, delaktighet och respekt.

Profilering

Vi jobbar mycket med stroke och demens där vi har kontinuerliga utbildningar.

Vårt företag är mångkulturellt och kan därför erbjuda dig omsorg på olika språk.

Matservice

Vi har en underleverantör, Energikällan. Du får en 4 veckors matsedel med en gång där fyller du i vad du vill ha. Energikällan tillagar maten färskt, innehållsrikt och på ett hygieniskt sätt.

Om du har fått beslut om matlagning i hemmet kan vi utföra det också.

Kompetens och erfarenhet

På Ekens hemtjänsts enhet arbetar erfarna undersköterskor och vårdbiträden, med många års erfarenhet. Alla medarbetare har flerårig erfarenhet inom hemtjänsten. Genom kontinuerliga utbildningar specialiserar personalen sig inom olika områden. Vi utbildar personalen efter kundens behov. Personalen har gått värdegrundsledarutbildning i Huddinge kommuns regi och på Södertörns högskola.

Tilläggstjänster

Vi erbjuder dig möjligheten att köpa hushållsnära tjänster med RUT-avdrag. Detta kan vara bland annat städ, tvätt, mangling, strykning, promenader, avlösning, inköp, gräsklippning, fönsterputs med mera.

Vi vänder oss till hemtjänstkunder i

Hela Huddinge kommun

Tid på dygnet

Vi är verksamma dygnet runt.

Underleverantörer

Nej, alla insatser utförs av Ekens hemtjänst.

Kontakta Ekens hemtjänst

Om du vill veta mer om oss är du välkommen att ta kontakt med Sevgi Kucukyavuz på telefonnummer 070-755 09 41.

Adress:
Lindgårdsvägen 12 
141 32 Huddinge

Telefon: 08-711 50 70, 076-265 18 24, 070-967 12 07

E-post: info@ekenshemtjanst.se

Ekens hemtjänsts webbplats

Uppdaterad 6 juli 2017

Var informationen till din hjälp?