Huddinge kommuns egenregi

Presentation av hemtjänstutföraren

Huddinge kommuns hemtjänst arbetar utifrån den gemensamma värdegrunden Gott bemötande, Trygghet, Kunskap, Respekt, Mening.

Vi erbjuder hemtjänst och omsorg med god service och omsorg av kunnig personal dygnet runt. Med vår hjälp ska du kunna leva ett tryggt och självständigt liv.

Vår personal ger ett gott bemötande och har ett respektfullt och professionellt förhållningssätt och som kund hos oss får du inflytande över hur tjänsterna och servicen planeras och utförs. Vårt mål är att du ska känna delaktighet och trygghet när vi utför de insatser som du har behov av.

Dina önskemål och synpunkter är en viktig utgångspunkt i vårt kvalitetsarbete. Vi är måna om att ständigt förbättra oss, vi ser eventuella klagomål och synpunkter som en möjlighet att utveckla och höja kvaliteten inom vår verksamhet.

Vårt upptagningsområde är hela Huddinge kommun och vi är sammanlagt cirka 180 anställda inom kommunens hemtjänst, boendestöd och hjälp i hemmet. Inom ledsagning och avlösning har vi cirka 100 uppdrag. För att vi alltid ska ha nära till dig som kund har vi lokala kontor över hela Huddinge kommun.

Profilering

Huddinge kommuns egenregi har lång erfarenhet av att ge stöd och insatser till kommunens invånare. Vi erbjuder ett brett utbud av insatser och har ett nära samarbete med andra aktörer som kommun, landsting, privata företag, intresseföreningar etc. Med vår bredd och långa erfarenhet borgar vi för trygghet och delaktighet dygnets alla timmar.

Matservice

Vi erbjuder färdiga matlådor med näringsrika och goda rätter som du väljer från en matsedel. Maträtterna finns även som anpassad kost, till exempel vegetarisk eller lättuggad. Om du har fått beslut om hemlagad mat kan vi laga enklare maträtter efter dina önskemål.

Kompetens och erfarenhet

Vi har utbildade undersköterskor, vårdbiträden och mentalskötare med lång erfarenhet av att arbeta med personer i olika åldersgrupper med varierande diagnoser och behov.

Vi har kontinuerlig kompetensutveckling och all vår personal utbildas för att möta de behov som finns inom olika områden till exempel demenssjukdomar, neuropsykiatriska tillstånd, utvecklingsstörning, synskador och förvärvad hjärnskada.

Tilläggstjänster

Vi erbjuder inga tilläggstjänster.

Tid på dygnet

Vi är verksamma dygnet runt.

Vi vänder oss till hemtjänstkunder i

Hela Huddinge kommun.

Underleverantörer

Nej, alla insatser utförs av Huddinge kommuns egenregi.

Kontakta Huddinge kommuns egenregi

Om du vill veta mer om oss är du välkommen att ta kontakt med Ranveig Martinsen, 08-535 312 03, eller Therese Stjerna, 08-535 378 50. 

Adress: 
Huddinge kommuns hemtjänst
Social- och äldreomsorgsförvaltningen
141 85 Huddinge

Telefon: 08-535 300 00. Växel, be att få prata med hemtjänsten i ditt område.

E-post: servicecenter@huddinge.se

Uppdaterad 6 juli 2017

Var informationen till din hjälp?