Real Omsorg i Stor Stockholm AB

Presentation av hemtjänstutföraren

Individen ska ha ett meningsfullt, tryggt och värdigt liv, oavsett omsorgsbehov. Centrala begrepp i ROSSAB är delaktighet, integritet, självbestämmande och inflytande, liksom kontinuitet och helhetssyn. Det är ROSSAB:s ambition att alla kunder erbjuds service av god kvalitet, med respekt och lyhördhet för individens behov.

Företagets förhållningssätt är aktiverande och rehabiliterande. Var och en ska få bästa möjliga vård/stöd/omsorg utifrån sina specifika behov och önskemål inom ramen för gällande biståndsbeslut.

Kvalitetsarbetet är väl genomsyrat i hela verksamheten och genom åren har vi fått väldigt bra omdöme om vårt arbete av alla våra kunder, samarbetspartner samt tillsynsmyndigheter. Vi arbetar ständigt med att förbättra och implementera kvalitetsarbetet i verksamheten utifrån gällande lagar och bestämmelser, och för oss är våra rutiner ett levande dokument.

ROSSAB är ett strukturerat och väl organiserat företag som sätter kunderna i fokus. Vi har cirka 190 medarbetare.

Profilering

ROSSAB har bred kompetens och lång erfarenhet inom vård av personer i olika åldersgrupper. Vi har en gedigen erfarenhet av bland annat demens, MS, Parkinson, stroke, neuropsykiatrisk funktionsnedsättning, utvecklingsstörning, autism och autismliknande störningar samt barn med ADHD-diagnos.

Matservice

Till dig som kund kan vi erbjuda leveranser av aptitliga matlådor till ditt hem. Vi har flera leverantörer i Huddinge för att kunna erbjuda ett stort utbud av maträtter anpassade efter just din smak och din hälsa.

Naturligtvis finns möjlighet att laga mat hemma hos dig enligt ditt biståndsbeslut.

Kompetens och erfarenhet

ROSSAB leds av vårdutbildade socionomer och sjuksköterskor med många års erfarenhet inom vård och omsorg. I vår personalstyrka ingår vårdbiträden, undersköterskor och barnskötare med inriktning mot funktionshindrade, barnpedagoger, fritidsledare och högskolestuderande inom social omsorg. Cirka 85 procent av våra anställda har tidigare arbetat inom olika delar av vården.

Tilläggstjänster

Hushållsnära tjänster i form av omvårdnad och service, fönsterputs och storstädning.

Vi vänder oss till hemtjänstkunder i

Sjödalen, Fullersta, Flemingsberg, Visättra, Stuvsta, Snättringe och Segeltorp.

Tid på dygnet

Vi är verksamma dygnet runt.

Underleverantörer

Ja, hjälp på natten och utryckning på larm mellan klockan 22.00–07.00 utförs av CuraNova omsorg AB.

Kontakta Real Omsorg i Stor Stockholm

Om du vill veta mer om oss är du välkommen att ta kontakt med Patricia Dehghan, 08-60 90 500 eller 070-60 90 142.

Adress: 
Patron Pehrs väg 10
141 35 Huddinge

Uppdaterad 3 oktober 2017

Var informationen till din hjälp?