Attendo Örby korttidshem

Presentation av utföraren

Örby korttidshem är placerat i en villa i direkt anslutning till park och grönområden. Vi erbjuder korttidsvistelse enligt LSS efter den enskildes behov i anpassade lokaler.

Verksamheten präglas av att stärka individen. Våra grundvärderingar är kompetens, engagemang och hjälpsamhet.

Hos oss får du fantastisk mat från världens alla hörn! Vi är lyhörda för dina önskemål och utgår från behovet i verksamhetens aktiviteter. Vårt projekt inom tydliggörande pedagogik ger dig en möjlighet att få ett skräddarsytt kognitivt stöd.

Typ av korttidsvistelse

Korttidshem.

Profilering

Ingen särskild profilering.

Målgrupp

Målgruppen är personer i åldrarna 18–65 år. Vi riktar oss främst mot gäster med måttlig till grav utvecklingsstörning, autismliknande tillstånd och multifunktionsnedsättningar som kräver fullt utrustade rum och badrum.

Kompetens och erfarenhet

Personalen har utbildning och mångårig erfarenhet av målgruppen. Vi har en utbildad sjukgymnast i arbetsgruppen. Personalen har utbildning i tydliggörande pedagogik och teckenkommunikation.

Aktiviteter

Vi gör aktiviteter i grupp och individuellt. Aktiviteterna varierar utifrån brukarens behov och önskemål. I brukarrådet får gästerna tycka till om verksamhetens innehåll och vara med och utforma aktiviteter.

Tider för verksamheten

Vi har öppet dygnet runt, året om.

Kontakta Attendo Örby korttidshem

Om du vill veta mer om oss är du välkommen att ta kontakt med verksamhetschef Mikael Solinger, tfn 072-231 12 25.

Adress:
Örby korttidshem 
125 43 Älvsjö

Telefon: 072-231 12 25

E-post: mikael.solinger@attendo.se

Attendos webbplats

Uppdaterad 13 december 2016