Till mobilversionen av huddinge.se

Nyhetsarkiv

 • Underlätta hållbara resor för dina medarbetare

  2016-06-29

  Är det svårt att hitta parkeringsplats vid din arbetsplats? Vill du minska behovet av att resa i tjänsten och samtidigt arbeta med miljöfrågor? Då är grön resplan något för ditt företag. Kommunen hjälper dig som företagare att komma igång med arbetet!

 • Beläggningsarbete vid Hageby allé

  2016-06-29

  Onsdagen den 29 juni  fräses asfalt bort på Hageby allé, från Glömstavägen fram till 50 meter söder om Hagebyslingan. Arbetet beräknas vara klart till kl 06.00 den 30 juni. Måndag den 4 juli sker nyasfaltering av sträckan.

 • Huddinge kommun vill bygga kulturcentrum i Flemingsberg

  2016-06-27

  Dramaten och Operan är Sveriges nationalscener för opera, balett och dramatik. Den 20 juni lämnade Huddinge kommun in en intresseanmälan om att i samverkan med Operan och Dramaten utveckla Nationalteatrarnas kulturcentrum i Flemingsberg.

 • Information om trafikmätningar på Häradsvägen

  2016-06-27

  Frågor har dykt upp kring hur trafiksituationen ska lösas vid placering av Långsjöskolan på fastigheten Kråkvik 2:2. Ta del av ett informationsbrev om kommunens trafikmätningar.

 • Trafikläget på Skärholmsvägen

  2016-06-23

  I samband med att påfarten ut på E4/E20 i Skärholmen stängdes i slutet av april, har trafikflödet på Skärholmsvägen och Kungens kurvaleden försämrats och tidvis lett till långa köer. Trafikverket följer dagligen trafikflödet och arbetar för att förbättra trafiksituationen.

 • Fototävling - min plats i Huddinge

  2016-06-23

  Fota din favoritplats i Huddinge. Var gillar du bäst att vara? Kanske det är i shoppinggallerian, motionsspåret eller på badstranden - det bestämmer du. Vinnarbilderna presenteras i en fotokalender för 2017.

 • Ombyggnad av gångbana längs Tallhedsvägen

  2016-06-22

  Vecka 26 börjar Huddinge kommun bygga en ny gångbana med tillhörande belysning mellan Västergårdsvägen och vändplatsen vid Solfagraskolan.

 • Skriv ut
Tack för dina synpunkter!