Till mobilversionen av huddinge.se

Nyhetsarkiv

 • Godmorgon Huddinge besöker Flemingsberg

  2015-02-09

  Dags för Godmorgon Huddinge! Vi ses i morgonsoffan och pratar med spännande gäster om företagande, idéer, samhällsbyggnad, demokratipriset, polisutbildning och annat aktuelltsom händer i Huddinge. Fredag den 6 mars i Flemingsberg.

 • Ett stort utbud av läsning i Vårt Huddinge, nr 1 2015

  2015-02-06

  Den 12 februari delas Vårt Huddinge ut till alla hem i Huddinge. I tidningen kan du läsa om hur du enkelt hittar in i naturreservaten, vad  politikerna tycker om skatten i Huddinge och om Sofia, ledare för Skogås Handbollsklubb, som fick kommunens idrottspris.

 • Informationsmöte den 11 februari om BanaVäg Flemingsberg

  2015-02-03

  Trafikverket bjuder in allmänheten till ett informationsmöte om BanaVäg Flemingsberg den 11 februari. På informationsmötet ges mer information om höstens arbeten, planerna under våren och hur det påverkar dig som bor eller verkar i närheten.

 • Stoppa huvudlössen - luskamma hemma

  2015-02-03

  Helgen 6-8 februari är det dags för den nationella kampanjen ”Avlusningsdagarna”. Tanken med kampanjen är att så många som möjligt ska luskamma sina barn hemma och på så sätt förebygga spridningen av huvudlöss, framförallt i skolorna. 

 • Se filmen om samordnad varudistribution på Södertörn

  2015-01-30

  I år kommer varudistributionen till Huddinges och sju andra kommuners kommunala verksamheter att samordnas. Samordnad varudistribution innebär färre transporter och minskade koldioxidutsläpp. Men också andra fördelar.

 • Bokslutskommuniké 2014

  2015-01-28

  Huddinge kommun har fortsatt goda finanser och klarar det ekonomiska målet med god marginal. Det visar ekonomiavdelningens bokslutskommuniké för 2014.

 • Fortsatt begränsat med platser i förskolorna

  2015-01-28

  Alla barn som har omfattats av garantin och har angett ett behovsdatum i januari och februari har blivit erbjudna en plats i förskola. Platserna som erbjudits finns inte alltid i det närområde som familjer önskat, några har därför valt att tacka nej till platserna. 

 • Skriv ut
Tack för dina synpunkter!