Till mobilversionen av huddinge.se

Nyhetsarkiv

 • Tyck till om nya cykelplanen

  2014-12-22

  Hur förbättrar vi cykelvägarna i kommunen och hur lockar vi fler att välja cykeln som transportmedel? Tyck till om den nya cykelplanen. Här finns Huddinges alla cykelstråk beskrivna med karta och åtgärd. Målet är att fler ska ta cykeln till arbete, skola och idrott. Lämna dina synpunkter senast den 31 mars!

 • Nominera till Årets Företagare 2015 i Huddinge

  2014-12-19

  Vem tycker du ska bli Årets företagare? Nominera din kandidat till utmärkelsen Årets företagare i Huddinge! Utmärkelsen Årets Företagare delas ut till en företagare som utfört en prestation i sin kommun och som fungerar som en förebild för andra företagare.

 • Nu är pengar från Miljöfonden fördelade

  2014-12-18

  Många sökte pengar från Huddinge kommuns nya Miljöfond där nu fyra projekt tilldelas stöd. Bland bidragen finns NyföretagarCentrum Botkyrka-Huddinge som kommer genomföra ett seminarium med fokus på hållbart företagande.

 • Kungsklippeskolan bäst i Sverige på retorik

  2014-12-18

  Sveriges bästa retoriker i årskurs 6 kommer från Kungsklippeskolan i Huddinge. Det stod klart när UR:s Retorikmatchen avgjordes den 16 december. Finalen sändes i SVT:s Barnkanalen.

 • Rådsparkens lekplats rustas upp

  2014-12-17

  Huddinge kommun planerar att rusta upp delar av Rådsparkens lekplats under 2015. Småbarnsleken ges nytt innehåll och ytan nedanför rutschkanorna förses med klätterlek, hinderbana och en studsmatta. Vad tycker du om förslaget, skicka dina synpunkter senast den 28 januari!

 • Huddinge startar ett fjärde år på teknikprogrammet

  2014-12-16

  Huddinge kommun har beviljats statsbidrag för ett fjärde år på teknikprogrammet för gymnasieingenjörsexamen, kallat T4. Redan till hösten 2015 startar utbildningarna på Sjödalsgymnasiet och Östra gymnasiet. 

 • Vad är viktigt för din badplats? Tyck till om Badplatsprogrammet

  2014-12-11

  I Huddinge finns många och välbesökta badplatser. Kommunen har nu inventerat alla bad för att se vilka förbättringar som behöver göras för att öka kvaliteten och tillgängligheten, allt samlat i ett nytt Badplatsprogram.

 • Skriv ut
Tack för dina synpunkter!