Till mobilversionen av huddinge.se

Nyhetsarkiv

 • På gång i skolnämnderna v. 21

  2015-05-11

  Vecka 21 sammanträder förskole-, grundskole- och gymnasienämnderna i Huddinge kommun. Nämndernas sammanträden är öppna för allmänheten som åhörare.

 • Kommunens uppsägning av avtalet med Folkets hus föreningen

  2015-05-08

  I och med kommunens uppsägning av avtalet med Folkets hus föreningen har det uppstått en oro att det kulturella utbudet kommer att minska i Folkets hus.  Just nu sker omförhandling med Huge och de nya förutsättningarna är inte klara. Men kommunen har som avsikt att säkra att föreningarnas kulturella verksamhet består. 

 • Annerstaskolan nominerad i White Guide Junior

  2015-05-08

  Annerstaskolan är återigen uppmärksammad i för sitt goda arbete med skolmaten. Tommy Hellsten är nominerad till Årets gastronomiska rektor och Michael Bäckman är nominerad till Årets skolkock i White guide junior 2015. 

 • God Morgon Huddinge i Sjödalsparken

  2015-05-06

  Fredag 29 den maj arrangerar Huddinge kommun och Arena Huddinge frukostmötet God Morgon Huddinge. Företagare och beslutsfattare samlas i Sjödalsparken för att lyssna om aktuella utvecklingsfrågor i Huddinge.

 • Huddingeskolor representerar i UF SM

  2015-05-06

  Två av Huddinges gymnasieskolor representerar kommunen på SM i Ung företagsamhet den 11- 12 maj. Happy Period UF och Funny Money UF kommer båda från Sjödalsgymnasiet och tävlar i totalt fyra kategorier.

 • Nu ska värmeljuskoppar lämnas på återvinningscentralen

  2015-05-06

  Värmeljuskopparna, som värmeljus sitter i, ska inte längre sorteras som metallförpackning på FTI:s återvinningssstationer, istället ska de nu lämnas till metallinsamling på återvinningscentraler.

 • Kostnadsfri företagsutbildning på Arena 143 i Vårby gård

  2015-05-04

  Vill Du utvecklas som entreprenör?  Då har vi en utbildningen för dig!   Med start i september erbjuder Huddigne kommun i samarbete med Drivhuset en kostnadsfri utbildning - Loopa affärsutveckling. 

 • Skriv ut
Tack för dina synpunkter!