Till mobilversionen av huddinge.se

Nyhetsarkiv

 • Förskolans e-tjänst fungerar igen

  2014-10-06

  Ett tidigare fel på kommunens e-tjänst som rör förskolan är nu åtgärdat och allt ska fungera som vanligt igen. 

 • Föreläsning om krav på tillgänglighet för dig med en- eller tvåbostadshus

  2014-10-03

  Du som ska bygga nytt eller bygga till i en- eller tvåbostadshus behöver följa vissa krav på tillgänglighet. Välkommen på en föreläsning som berättar mer om vad du behöver tänka på, torsdag den 16 oktober klockan 16.30 eller 17.30.

 • På gång i skolnämnderna v.41

  2014-10-01

  Vecka 41 sammanträder förskole-, grundskole- och gymnasienämnderna i Huddinge kommun. Nämndernas sammanträden är öppna för allmänheten som åhörare.

 • Nu kontrollköper vi tobak

  2014-10-01

  Kommunen är tillsynsmyndighet för handlare som säljer tobak, folköl och receptfria läkemedel. En av de viktigaste uppgifterna är att se till att ungdomar under 18 år inte får handla. Under hösten kommer vi att ta hjälp av ungdomar som är över 18 år och ser unga ut för att testa om det går att köpa tobak utan att visa legitimation i butiker i Huddinge.

 • Widrikssons blir gemensam logistikpartner för åtta kommuner söder om Stockholm

  2014-09-30

  Nu är det klart att det blir Widrikssons Åkeri AB som blir logistikpartner för samordnad varudistribution i åtta kommuner söder om Stockholm.

 • Bli familjehem – hjälp ett barn vidare i livet

  2014-09-30

  Nu söker Södertörns kommuner fler familjehem. Om du har erfarenhet av barn och ungdomar och vill utöka familjen med en ny familjemedlem är du välkommen på våra informationskvällar. Under några kvällar i oktober har du möjlighet att få mer information och tillfälle att ställa frågor om vad det innebär att vara familjehem.

 • Missa inte God Morgon Huddinge!

  2014-09-29

  Välkommen till ett frukostmöte för företagare och andra beslutsfattare arrangerat av Huddinge kommun och Arena Huddinge.  En imponerande samling gäster kommer att ta plats i morgonsoffan när vi arrangerar frukostmötet God Morgon Huddinge fredag den 17 oktober.

 • Skriv ut
Tack för dina synpunkter!