Till mobilversionen av huddinge.se

Nyhetsarkiv

 • Felaktiga uppgifter i Mitt i Huddinge om Vistaskolan!

  2014-08-19

  I veckans Mitt i Huddinge anges det felaktigt att 124 barn, som tidigare fått omplaceringsbeslut till Kästaskolan, ska gå kvar på Vistaskolan. Det är endast de 22 familjer som överklagat beslutet och fått rätt av Skolväsendets överklagandenämnd som erbjudits en plats för sina barn på Vistaskolan. Av dessa har 17 familjer tackat ja.

 • På lördag startar Bondens marknad

  2014-08-19

  Från och med lördag den 23 augusti och följande tre lördagar kan du besöka Bondens marknad i Huddinge centrum. På marknaden kan du handla närodlade och ekologiskt producerade varor, till exempel grönsaker, örter, kött, ägg, bröd, must, gelé, ost och rapsolja.

 • Första spadtaget för Skogås Racketcenter

  2014-08-18

  Onsdag den 20 augusti kl. 10.00 tas första spadtaget för den nya rackethallen i Skogås.

 • Gemensamma gränser hjälper tonåringar att stå emot alkohol

  2014-08-15

  Vid tillfällen som skolstart, då många ungdomar samlas ute för att umgås, finns en risk att alkohol är inblandat. Forskning visar att föräldrar spelar en viktig roll när det gäller att förebygga alkoholrelaterade problem genom att vara tydliga med gränser.

 • Äldreomsorgsnämndens sammanträde i augusti

  2014-08-15

  Äldreomsorgsnämnden sammanträder den 26 augusti. Nämndens sammanträden är öppna för allmänheten med undantag för de ärenden som omfattas av sekretess. Här kan du läsa om några av de aktuella ärendena.

 • Socialnämndens sammanträde i augusti

  2014-08-15

  Socialnämnden sammanträder den 27 augusti. Nämndens sammanträden är öppna för allmänheten med undantag för de ärenden som omfattas av sekretess. Här kan du läsa om några av de aktuella ärendena.

 • Cykelkurs för vuxna i Vårby gård

  2014-08-14

  Nu har boende i Vårby gård chansen att delta i en cykelkurs för vuxna. Kursen är gratis och består av praktiska cykelövningar och information om säkerhet och trafikregler. Kursledaren har lång erfarenhet av att hålla i cykelkurser för vuxna. Alla som deltar får ett diplom efter kursens avslut.

 • Skriv ut
Tack för dina synpunkter!