Till mobilversionen av huddinge.se

Utbildning och barnomsorg


Fyra flickor som ska börja i förskoleklass
Foto: Ingemar Lindewall

Förskolor och skolor uppmärksammade för inköp av ekologiska livsmedel

2015-04-16

Varje år uppmärksammas kommunala förskolor och skolor för deras arbete med inköp av ekologiska livsmedel. Nytt för i år är att verksamheterna som uppfyller de politiskt fastställda målen får ett diplom och klistermärke med symbolen EKO-målet. Ett synligt bevis på att de är bra på att använda ekologiska livsmedel.

Premiär för SGY Cup

2015-04-08

Den 16 april är det premiär för SGY Cup - en tävling för elever på gymnasiesärskolans restaurangprogram. Sågbäcksgymnasiet arrangerar tävlingen och är en av tre medverkande skolor. 

Nu finns förskolekön redovisad på webben

2015-04-07

Nu kan du se hur många barn som står i kö för en plats i någon av Huddinges förskolor. Redovisningen av förskolekön visas per förskola och den är indelad i geografiska områden, som till exempel Vårby eller Segeltorp. 

Middagar i världsklass på Sågbäcksgymnasiet

2015-04-03

I samarbete med vm-vinnarlaget Stockholm Culinary Team bjuder Sågbäcksgymnasiet in till tre kvällar med mat i världsklass på restaurang 3FEM2. Gästerna kommer att bjudas på en femrätters-meny, med tillhörande vin, som är skapad av medlemmarna i Stockholm Culinary Team. 

Skolbeskeden på väg

2015-03-31

Idag skickas beskeden om skolplacering ut via post till alla som sökt till förskoleklass och årskurs 1 inför hösten 2015. Totalt har de kommunala grundskolorna fått 1400 ansökningar och ungefär hälften av kommunens skolor har fler sökande än vad de kan ta emot.

Nyhetsarkivet