Till mobilversionen av huddinge.se

Utbildning och barnomsorg


Fyra flickor som ska börja i förskoleklass
Foto: Ingemar Lindewall

Dags att önska skola

Från sex års ålder har ditt barn rätt att börja i förskoleklass eller årskurs ett. Du som förälder har då möjlighet att önska skola till ditt barn. Fram till den 14 februari 2015 kan du önska skola via kommunens e-tjänst.

 Information om skolvalet, samt länk till e-tjänsten.

Ansök till skolvalet senast 14 februari

Fortsatt begränsat med platser i förskolorna

2015-01-28

Alla barn som har omfattats av garantin och har angett ett behovsdatum i januari och februari har blivit erbjudna en plats i förskola. Platserna som erbjudits finns inte alltid i det närområde som familjer önskat, några har därför valt att tacka nej till platserna. 

Vinnarna i Årets pedagoger och Årets chef

2015-01-27

Under måndagskvällen utsågs vinnarna bland Huddinges pedagoger och chefer på Årets pedagog-gala. Sju vinnare tog emot pris i fem priskategorier: årets pedagog förskola, grundskola, gymnasieskola/vux, årets chef, samt Arena Huddinges pris för entreprenörskap. Grattis till er alla! 

Se Årets pedagog och ledare 2014 hemifrån

2015-01-26

Ikväll, tisdag den 27 januari, är det dags att för sjätte gången dela ut priser till Årets pedagog. Du som inte kommer att vara på plats för att se vilka som får ta emot 2014 års priser kan titta på hela galan på webben.

Finalisterna i Årets pedagog 2014

2015-01-12

Nu är finalisterna till Årets pedagog och Årets chef utsedda. 23 pedagoger och 3 chefer har tagit sig till finalen den 27 januari. Här ser du vilka de är. 

Förlängd ansökingstid för utlandspraktik

2015-01-08

Ansökningstiden för årets utlandspraktik är förlängd till den 18 januari. Går du i åk 2 och är nyfiken på att arbeta i ett annat land? Ta chansen och sök kommunens utlandspraktik. Du kan söka om du går i åk 2 i gymnasiet och inte har gjort praktik förut. 

Nyhetsarkivet