Till mobilversionen av huddinge.se

Utbildning och barnomsorg


Fyra flickor som ska börja i förskoleklass
Foto: Ingemar Lindewall

Dags att önska skola

Från sex års ålder har ditt barn rätt att börja i förskoleklass eller årskurs ett. Du som förälder har då möjlighet att önska skola till ditt barn. Fram till den 14 februari 2015 kan du önska skola via kommunens e-tjänst.

 Information om skolvalet, samt länk till e-tjänsten.

Ansök till skolvalet senast 14 februari

Huddinge kommun inför handlingsplan för giftfria förskolor

2015-02-24

Den 19 februari 2015 antog förskolenämnden en handlingsplan, som stöd i arbetet med att minska barns exponering av skadliga kemikalier i Huddinges förskolor.

Skolplaceringsprocessen är i full gång

2015-02-23

Nu pågår processen med att gå igenom alla önskemål och matcha med platserna på våra skolor. I slutet av mars månad är beskeden om skolplacering planerade att skickas till alla som önskat skola till hösten.

Dags att ansöka om förskoleplats till hösten

2015-02-23

Behöver du förskoleplats för ditt barn till hösten? Då vill vi ha din ansökan innan den sista februari. I mars påbörjas placeringsarbetet inför hösten och vi har som målsättning att skicka ut alla höstens platserbjudanden innan midsommar.

Framgångsrika Huddingeelever fick pris på Våga Vara Egen

2015-02-23

Fredag den 20 februari delades pris ut till Stockholms främsta unga entreprenörer. Prisutdelningen utgör finalen på mässan Våga Vara Egen, som hölls på Stockholmsmässan under förra veckan. Huddinges gymnasieelever tog hem pris i sju olika kategorier. 

På gång i skolnämnderna v. 8

2015-02-16

Vecka 8 sammanträder förskole-, grundskole- och gymnasienämnderna i Huddinge kommun. Nämndernas sammanträden är öppna för allmänheten som åhörare.

Nyhetsarkivet