Till mobilversionen av huddinge.se

Utbildning och barnomsorg


Fyra flickor som ska börja i förskoleklass
Foto: Ingemar Lindewall

Missa inte Ung&Företagsam 2014!

2014-11-26

Missa inte Ung & Företagsam 2014 på måndag den 1 december! Huddinges UF-elever ställer ut sina produkter till försäljning och presenterar sina tjänster för allmänheten. Välkommen till en mässa med tävlingar, presentationer och Arena Huddinges Riskkapitalister, i Kungens Kurvas Shoppingcenter.

Nyinvigning av Sågbäcksgymnasiet

2014-11-24

Den 26 november nyinvigs Sågbäcksgymnasiet efter renoveringen som skolan har genomgått det senaste året.  Är du intresserad av att se hur fin skolan blev? Välkommen kl. 17.30!

Team Swedish School Restaurants till matlagnings-VM

2014-11-24

Idag, 24 november, börjar Culinary World Cup i Luxemburg. Tävlingen kallas även matlagnings-VM. I storköksklassen tävlar Team Swedish School Restaurants med Michael Bäckman från Annerstaskolan som lagledare. Vi önskar er lycka till!

Alla barn med platsgaranti ska erbjudas förskoleplats

2014-11-20

Förskolenämnden har beslutat att alla barn, som har platsgaranti under våren, ska erbjudas en förskoleplats. Förskolorna ser nu över hur de kan utöka antalet platser för att kommunen ska kunna uppfylla garantin. De kommer i samband med detta att få möjlighet att utöka sin personal. 

Besök Huddinges skolor på Gymnasiemässan i Älvsjö

2014-11-18

Den 20-22 november är det dags för årets Gymnasiemässa på Stockholmsmässan i Älvsjö. Skolor från hela Stockholms län ställer ut. Huddinges fyra kommunala gymnasieskolor finns såklart på plats. Mässan är öppen för alla och har fri entré.  Välkommen! 

Nyhetsarkivet