En flicka sedd i profil som tittar ner på något och skrattar och en yngre pojke som kikar fram bakom henne för att se vad hon tittar på.

Annerstaskolan

Annerstaskolan är en F-9 skola i kommunal regi där elever och lärare möts med glädje och respekt varje dag.

Annerstaskolan ligger i hjärtat av Flemingsberg, som idag är ett område som växer. Här finns IT-gymnasium, olika forskningscentra, den nya högskolan, Karolinska Universitetssjukhuset med tandläkarhögskolan samt Polishögskolan. 

Lärarna på Annerstaskolan har alla utbildats i språk- och kunskapsutvecklande arbetssätt och har hög behörighet i sina ämnen.

Vi är en prisbelönt skola och har vunnit Årets pedagog i Huddinge 2022, Årets chef i Huddinge 2022, Årets rektor i Skolledare 21 för 2023 och vår matsal har vunnit flera priser

Skolan har ett starkt elevhälsoteam med två specialpedagoger och tre speciallärare som har ett tätt samarbete med lärare, elever och vårdnadshavare, för att alla elever ska få stöd och nå sina mål.

Vår vision

Annerstaskolan är en trygg skola där mångfald, glädje och lärande ger varje elev möjlighet att utvecklas till sitt bästa jag, för att kunna möta framtidens samhälle. Tillsammans antar vi utmaningar, utvecklar våra kunskaper och lär för livet.

Vi arbetar och tror på våra ledord: Mångfald är vår styrka, glädje vår drivkraft och lärande vårt fokus!

Kontakta oss

 

Bild på Annerstaskolan.
Annerstaskolan

Annerstaskolans logo