Socionomer i Huddinge kommun

Arbeta som socionom

Att jobba som socionom i Huddinge kommun innebär stora möjligheter att växa i sin yrkesroll. Här finns en enorm utvecklingspotential med en mängd olika tjänster och inriktningar att välja mellan. Vi erbjuder genomtänkta introduktionsprogram, kontinuerlig kompetensutveckling, stabilt ledarskap och en stimulerande arbetsmiljö. Allt för att du ska få de allra bästa förutsättningarna för att bedriva det goda sociala arbetet.

En bra start

För oss är det av största vikt att alla våra nya medarbetare får en riktigt bra start på deras respektive arbetsplatser. Oavsett vilken verksamhet du börjar jobba i så möts du därför av personligt anpassade introduktionsprogram som ger goda kunskaper, både om organisationen och om de utmaningar och uppgifter som väntar dig i rollen som socionom. Vår förhoppning är att en väl genomtänkt introduktion lägger grunden för ditt framtida yrkesliv och en lång karriär hos oss.

Möt två av våra medarbetare som berättar mer om introduktionsprogrammet på Arbete och försörjning:
 

Ett arbete att vara stolt över

Arbetet som socialsekreterare är varierande, utmanande och utvecklande. Det som de flesta av våra medarbetare lyfter fram som det bästa med yrket är att de får göra positiv skillnad för de människor de möter i jobbet.

Möt en av våra medarbetare som berättar om varför hon känner sig stolt över att vara socialsekreterare i Huddinge kommun:

Vill du veta mer?

I vårt magasin #socionom kan du läsa mer om hur det är att arbeta som socionom i Huddinge kommun. Vill du beställa ett exemplar? Skicka e-post till saf.kommunikation@huddinge.se. Du kan också läsa magasinet digitalt