Feriepraktik i Unga för orten - Vårby, Skogås och Flemingsberg

Om du bor i Vårby, Skogås eller Flemingsberg och vill bidra till att göra området ännu trevligare, kan du söka till Unga för orten.

Ansökan för feriepraktik Unga för orten är nu stängd

Du kan inte längre ansöka om feriepraktik för sommaren 2021. Sökperioden var 15 februari - 16 mars 2021.

Arbetsuppgifter

Som praktikant får du tillsammans med andra ungdomar arbeta med att skapa trivsel i området du bor i. Arbetet sker utomhus och arbetsuppgifterna består till mestadels av trädgårds- och fastighetsskötsel som till exempel:

  • rusta upp och modernisera ditt område,

  • skapa trygghet genom att hålla området helt, rent och snyggt,

  • rensa sly och ogräs,

  • plocka skräp och städa, 

  • sanera klotter och måla, 

  • genomföra trygghetsenkäter och mycket mer.

Du arbetar under ledning av kunnig personal som arbetar för fastighetsföretagen. 

Som feriepraktikant arbetar du en period om 3 veckor, 6 timmar om dagen och sammanlagt högst 90 timmar. Du arbetar under ledning av kunnig personal som arbetar för fastighetsföretagen. Som feriepraktikant går det inte att byta den period man har valt.

Information till feriepraktikanter i brevlådan i maj

I mitten av maj kommer du som söker som fått feriepraktik få all information du behöver skickat till dig. Där kommer det finnas information om var exakt du ska vara, när du ska börja, vad du ska göra, kontaktuppgifter till chefer, information om kläder, arbetstider med mera.

Vad är Unga för orten?

Unga för orten är en sommartrygghetssatsning med fokus på att skapa finare och tryggare områden i Vårby, Skogås och Flemingsberg. Satsningen drivs av föreningen Samverkan Huddinge som är ett samverkansorgan mellan olika organisationer.

Med finansiering och engagemang från Huddinge kommun och fastighetsföretagen Huge Bostäder AB, Huddinge Samhällsfastigheter AB, Fastighets AB Balder, Hembla AB och Magnolia Bostäder. 

Unga för orten på Facebook

Laddar...

Unga för orten på Instagram

Följ oss gärns på Instagram:
 

Uppdaterad 16 april 2021

Var informationen till din hjälp?