Medarbetare till socialförvaltningens ekonomienhet

Socialförvaltningens ekonomienhet befinner sig i ett positivt utvecklingsskede och består i dagsläget av 16 medarbetare i rollerna controllers, ekonomer, ekonomiassistenter, avgiftshandläggare, hyresadministratörer, lokalsamordnare och lokalintendent. Nu förstärker de sitt härliga gäng med ytterligare en controller och en ekonom.

Välkommen med din ansökan senast den 15 juni för tjänsten som controller och den 16 juni för tjänsten som ekonom. 

Controller till socialförvaltningen

I arbetsuppgifterna som controller ingår bland annat att tillsammans med två ekonomer utforma budgetfördelningen inom egen regi, vara den från ekonomienheten som håller ihop arbetet med åtgärder för en ekonomi i balans, göra prisberäkningar för egen regi och hålla ihop arbetet med investeringar.

Som controller har du god analytisk och strategisk förmåga, en vana av att arbeta mål- och resultatorienterat och ett kvalitetsorienterat förhållningssätt.

Läs mer och ansök. 

Ekonom till socialförvaltningen

Som ekonom erbjuds du ett omväxlande arbete där du tillsammans med controller och ekonom stödjer chefer inom vård- och omsorgsverksamheten. Du samarbetar nära verksamhetens enhetschefer och sektionschefer och är ett stöd till cheferna i frågor som bland annat rör arbetet med budget, prognoser och åtgärder för en ekonomi i balans. 

Du drivs av att jobba med förbättringar och utveckling av verksamheten och delar med dig av dina idéer och tilltalas av att ha ett gemensamt arbetssätt med ekonomkollegorna. 

Läs mer och ansök. 

Uppdaterad 8 juni 2021

Var informationen till din hjälp?