Invig Sadelmakarbron med oss

Var med när vi klipper bandet och inviger den nya gång- och cykelbron vid Heron city! Efter bandklippningen blir det fika och tal.

Datum: 06 maj

Tid: 11:00

Plats: Sadelmakarbron, Kungens kurva

Kostnad: Gratis

Den nya gång- och cykelbron binder samman Kungens kurva och Skärholmen och är en viktig länk för områdets utveckling. Det är en del av den första färdiga etappen i Trafikverkets projekt Förbifart Stockholm.

Program

Den 6 maj klockan 11.00 lämnar Per Lunde, biträdande projektledare från Trafikverket, över bron till Daniel Dronjak (M) som är kommunstyrelsens ordförande i Huddinge kommun.

Efter invigningen kan du träffa Sara Andersson, områdesstrateg för Kungens kurva, som är på plats för att berätta mer om vad som är på gång i området. Både i närtid och i framtiden. Trafikverket finns också på plats för att berätta mer om förbifart Stockholm.

Hitta dit

Om du åker kollektivt är de närmsta busshållplatserna Heron city och Lindholmsbacken, närmsta tunnelbanestation är Skärholmen.

På kartan nedan ser du olika sätt att ta sig till gång- och cykelbron, eftersom den är nybyggd finns den inte i till exempel Google maps eller på hitta.se ännu. Stjärnan på bilden visar var invigningen är.

Den nya gång- och cykelbron har varit i drift sedan hösten 2016. Den är en av de åtgärder som görs för att underlätta för besökare i Kungens kurva och Skärholmen att ta sig mellan områdena under de omfattande byggnadsarbeten som pågår.

Mer information

Kontaktperson: Helena Lundberg, chef marknadskommunikation
Telefon: 08-535 300 00

Uppdaterad 27 april 2017