Cykelcirkus

Cykelcirkus med kompaniet Cirkus By Me

Cykelcirkus - en akrobatisk och musikalisk cirkusupplevelse för alla åldrar.

Datum: 17 februari 2023

Tid: 18:00-19:00

Plats: Huddinge kulturhus hos Folkes, Sjödalstorget 1, 1 trappa upp, 141 47 Huddinge

Kostnad: Fri entré

Fem udda figurer kommer cyklandes från långt långt borta. De kommer med fantastiska cyklar, stora drömmar, hemgjorda musikinstrument och magiska cirkustrick.Cirkusen kommer till byn med glädje, kramar, hopp och specialkomponerad cirkusmusik från världens alla hörn.

Cykelcirkus är en samtida cirkuskoreografi med parakrobatik och jonglering i världsklass. En föreställning för hela familjen.  

Anmälan till Cykelcirkus

Obligatoriska fält är markerade med en asterisk (*).

Tyvärr finns det inte längre några platser kvar på det här evenemanget. För mer information kontakta arrangören.

Om kompaniet

Circus By Me drivs av Rebecka Nord, en erfaren företagare inom cirkusvärlden. Rebecka Nord jobbade i akrobatikduon Stint tillsammans med Sofia Wålstedt i nio år. Stint turnerade världen runt med sina cirkusnummer och längre akter. De blev kända för sina känslostarka livsbetraktelser av två vanliga kvinnor i ett upp-och-nedvänt universum. Sedan dess har Rebecka jobbat med en Hip hop- och cirkusföreställning som turnerade i Europa, i performances med dansaren Antoine Dutrieu och med det brittiska kvinnliga kompaniet Mimbre. Hon har också producerat barnföreställningen Djeliya som hämtar inspiration från sagotraditionen i fyra olika länder, Sverige, Belgien, Chile och Mali.

Cirkusartister som medverkar: Signe Veinholt, Matthes Speidel och Rebecka Nord
Musiker: Anna Cederquist & Martin Harborg från musikgruppen SKROT.

Uppdaterad 29 november 2022

Var informationen till din hjälp?