Årets föreläsare: Carolina Klüft - "Livet är en sjukamp"

Carolina Klüft berättar fängslande om hur man når sina mål, om hur man finner glädje under press och om hur man ska förhålla sig till problem för att lyckas. Föreläsningen är kryddad med konkreta exempel och historier från Carolina Klüfts händelserika liv.

Carolina Klüft

Carolina Klüft är en av Sveriges genom tiderna främsta friidrottare. Hon slog igenom som 19 åring och redan vid 22 års ålder hade hon som yngst hittills vunnit guld i både OS, VM-inomhus, VM-utomhus, EM-inomhus och EM-utomhus.

Totalt kom friidrottskarriären att inkludera 1 Olympiskt guld, 4 VM-guld och många Europeiska medaljer. På SM har Carolina lyckats tillskansa sig hela 39 medaljer. Carolina Klüft var mest framgångsrik i 7-kamp och har utöver detta många medaljer i höjdhopp, löpgrenar och längdhopp.

Föreläsaren Carolina Klüft delar med sig av sina erfarenheter kring målsättningar och hur man skapar framgång. Carolina är känd för sin empatiska och etiska framtoning och tillhör våra mest folkkära idrottare någonsin.

I sin föreläsning berättar Klüft om hur man jobbar bäst mot mål. Vi får lära oss hur man förhåller sig till en omgivning där man har både korta och långa målsättningar samtidigt och vi får en inblick i hur en äkta vinnare tänker och hanterar press.

Uppdaterad 25 oktober 2021

Var informationen till din hjälp?