Förskolan Myrstacken

Om oss

Förskolan Myrstacken är en fristående förskola i Vårby som drivs av Norlandia förskolor. 

På Myrstackens förskola finns det fyra avdelningar. Två avdelningar (1-4 år), en avdelning (3-4 år) och en avdelning (5 år). Förskolan har trivsamma och ljusa lokaler. Förskolan har en fin och spännande gård. Myrstackens förskola ligger på Myrstuguberget. Förskolan har en strålande utsikt över Mälaren och Albysjön samt närhet till skog och grönområden.

Vårt pedagogiska koncept

Forskning visar att förskolor av hög kvalitet har en positiv effekt på barns livskvalitet även i vuxen ålder och detta tar vi på allvar. Barn som har empatiska förmågor och tro på sig själva möter världen med tillit och utforskande nyfikenhet. Genom vårt fokus på kvalitet skapar vi en förskola för framtiden.

Verksamheten är Fröbel-inspirerad vilket bland annat innebär att vi arbetar nära naturen: vi följer årstiderna, planterar och odlar. Vi jobbar med Grön Flagg. Det innebär att vi fokuserar mycket på miljön. Vi har mycket utevistelse, rörelse, promenader och skogsaktiviteter. Vår förskola präglas av en glädjefylld atmosfär med hög personalkompetens och god kvalitet. Att lära sig nya saker är lätt om man samtidigt har roligt och det har vi på Myrstacken.

Öppettider

Vi anpassar våra öppettider utifrån barnens vistelsetid inom tidsintervallet 06.30–18.00.

Personalen har cirka fyra studiedagar per år då förskolan är stängd. Om du som vårdnadshavare inte kan ordna omsorg under dessa dagar måste du meddela förskolechef eller biträdande minst 3 veckor innan.


Uppdaterad 8 januari 2019

Var informationen till din hjälp?