Gunilla Nobling

Jag heter Gunilla Nobling och bedriver pedagogisk omsorg i kommunal regi i Stuvsta/Myrängen.

Jag bor på Björnspinnarvägen 109 med min man Anders. Jag har tre utflugna barn. Jag har jobbat som dagbarnvårdare sedan 1986. Mina intressen är porslinsmålning, skog och natur och båtliv.

Barnen serveras hemlagad mat, i möjligaste mån efter förskolans matsedel. Jag arbetar för barnens hälsa genom att vara ute mycket i skog och mark. Jag är utbildad Mulleledare genom Friluftsfrämjandet.

Samarbete med andra som bedriver pedagogisk omsorg

Jag träffar och samarbetar dagligen med andra dagbarnvårdare i området Solfagra/Myrängen. Det ger barnen trygghet i såväl den lilla som i det sociala samspelet i den större gruppen.

Vår verksamhet drivs i hemmiljö med utrymme för avkoppling och lek. Varje barn blir uppmärksammat och bekräftat. Barnen lär genom lek och erfarenhet samt genom åldersindelad gruppverksamhet. Vi är mycket ute i skog och mark, samt besöker biblioteket regelbundet. På biblioteket får 3-5 åringarna gå på sagostund med andra barn och låna hem böcker som de får vara med att välja ut. Tillsammans gör vi utflykter, och går på teatrar, museum med mera.

Öppettider

Vi anpassar våra öppettider utifrån barnens vistelsetid inom tidsintervallet 06.30–18.00.

Kontakt

Dokument

Uppdaterad 15 juni 2017

Var informationen till din hjälp?