Vidjas familjedaghem

Vi är två familjedaghem (Vidjas familjedaghem och Jennifers familjedaghem) som startade 2013, som enskilda familjedaghem, men som samarbetar dagligen.

Familjedaghemmen drivs av Anna Modin och Jennifer Krusell. Anna är utbildad socionom och barnskötare, och har tidigare arbetat på olika förskolor. Jennifer är utbildad förskollärare och har under fyra år arbetat på en förskola som förskollärare och arbetslagsledare. Idag arbetar vi tillsammans i en lokal i Trångsund på Norströmsväg 5.

Vi vill att barnen skall känna trygghet i vår verksamhet, vilket är grundstenen i vår verksamhet. Hos oss får barnen lära sig att fungera tillsammans, kompromissa, lösa konflikter och respektera varandras sätt att tycka olika. Barnen ska bli bekräftade och få sina egna behov tillgodosedda och respekterade.

Vi har ett stående schema varje vecka. I vårt schema ingår: Skogsvistelse/ skridskoåkning på vintern, gympa, öppna förskolan, olika parklekar, kultur med mera. Vi är ute mycket, ofta hela dagar, bara vädret tillåter. Vi har bilar som vi tar oss iväg med till de olika aktiviteterna.

Vi lägger stor vikt på maten, och vår ambition är att servera barnen god och näringsrik mat, med så naturliga och ekologiska råvaror som möjligt.

Öppettider

Familjedaghemmet anpassar sina öppettider utifrån barnens vistelsetid inom tidsintervallet 06.30–18.00.

Kontakt

Uppdaterad 28 januari 2019

Var informationen till din hjälp?