Stortorps bygdegård

Information om lokalen

Ändringar av uthyrning

Med anledning av ett antal händelser som skapat oro och otrygghet i samband med fester i  Stortorps bygdegård har kommunen beslutat att stänga lokalen för fester kvällstid. Från och med den 8 oktober går det inte längre att boka lokalen för tillställningar som slutar senare än 20.00.

Vad gäller för befintliga bokningar?

Vid de tillfällen som under hösten är bokade kommer kommunen att ha en väktare på plats mellan 22.00-01.30. De fester som är bokade till 2019 kommer att avbokas.

Antal sittplatser

Max antal sittplatser är 60 stycken

Tillgänglighet

HC Toalett finns

Utrustning

  • Kök med spis
  • Ugn
  • Mikrovågsugn
  • Vattenkokare
  • Kyl

Porslin finns ej.

Pris

Lokalen kostar 350 kronor per timme att hyra

Hitta lediga tider och boka

Om du vill boka eller veta när lokalen är ledig kan du se i kommunens bokningstjänst bokning.huddinge.se

Bokning

Stortorps bygdegård hyrs ut för barnkalas och andra mindre tillställningar fredagar och lördagar fram till 20.00, övriga kvällar för möten. Bokning av lokal ska ske senast tio arbetsdagar innan du vill nyttja lokalen. I lokalen är det alkoholförbud.

För mer information om uthyrning av festlokaler

Besöksadress

Frågor bokning privatperson

Har du som privatperson frågor om lokalen, eller vill göra en avbokning, kontaktar du Huddinge kommuns servicecenter via fritidsbokning@huddinge.se eller telefon 08-535 300 00.

Frågor - skolor, förening och företag

Bokar du för en skola, ett företag eller en förening och har en fråga om lokalen eller vill göra en avbokning? Kontakta då Huddinge kommuns fritidsbokning via fritid@huddinge.se eller telefon 08-535 317 34.

Uppdaterad 24 oktober 2018

Var informationen till din hjälp?