En dag för Flemingsberg

Om En dag för Flemingsberg

Den 7 september 2019 mellan klockan 11-16 arrangerar Huddinge kommun ett event på Ebba Bååts torg i Flemingsberg, En dag för Flemingsberg, för tredje året i rad.

En dag för Flemingsberg är en samlingpunkt för utvecklingen i Flemingsberg där boende, verksamma, lokalsamhället samt övriga intressenter möter varandra under en koncentrerad dag. Det är ett tillfälle för information, marknadsföring, dialog och där vi skapar möten mellan det befintliga och det nya Flemingsberg.

Under dagen kommer det bjudas på olika aktiviteter, foodtruck, loppmarknad med mera. Mer information kommer under våren/sommaren.
Vill du hyra bord till loppmarknaden så anmäler du dig här.
Hyra bord till loppmarknaden

 


Anmälan för utställare

Sista anmälningsdag är 14 juni!

Anmälan

Obligatoriska fält är markerade med en asterisk (*).


Detta hände under 2018

Huddinge kommun monter.png

2018 års En dag för Flemingsberg bjöd på bra väder och många besökare. Att besöka alla utställare och ställa frågor var en självklarhet för många. Att få information om vad som händer och kommer att hända i Flemingsberg samt att anmäla sig till fokusgrupper var det många som gjorde.

Konceptkarta-stadsutveckling.jpg

Byggaktörer, Trafikverket, Campus Flemingsberg, lokalsamhället och många fler var på plats. Vi från kommun var självklart där, så du kunde ställa dina frågor om Flemingsberg eller annat du undrade över.

Huddinge kommun monter 2.png

Länsmuseet.png

Lamix.png

Lamix och Jompa underhöll under dagen.

Jompa.png

Cirkusskola.png

Att prova på olika idrottsaktiviteter som badminton, basket och handboll var det många som gjorde. Under dagen kunde man även klättra klättervägg, cykla på annorlunda cyklar Alien Bike, testa cirkusskola, få en ansiktsmålning, testa sin hälsa hos Medfit och mycket mer. Tingsrätten höll öppen för rundvandring och erbjöd att vara med på olika rättegångsspel.

Prova på sport.png


Uppdaterad 23 april 2019

Var informationen till din hjälp?