En dag för Flemingsberg

Om En dag för Flemingsberg

Bild på Rackartygarna, Panetoz och en vuxen man, kvinna och ett barn.

Dagen var en familjefest med uppträdande av Panetoz, invigning av Flemingehallen med spex av Rackartygarna, loppis och mycket mer. Det händer mycket spännande i Flemingsberg nu, därför samlade vi alla grannar för att vara med och utvecklar området.


Dialog – hur ska vi bygga Flemingsbergs stadscentrum?

Bild på en pappersmodell av ett landskap samt händer som arbetar med den.

Förra året hade vi en stor dialog om vad ni vill se i det nya stadscentrumet som utvecklas i Flemingsbergsdalen, nu ville vi fortsätta dialogen för att kunna ta nästa steg i vårt arbete. Med hjälp av en modell och klossar skapar vi framtiden tillsammans.


Arrangörer

Arrangörer för En dag för Flemingsberg

Huddinge kommun i samarbete med Skanska, Riksbyggen, Brabo, Huge, Jernhusen, Byggvesta, D. Carnegie & co, Heba, Polisen, Fleminghallen, Medfit, Flemingsberg Science, Stockholm 6000+, Trafikverket, Södertörns tingsrätt, KTH - Skolan för teknik och hälsa, Södertörns Högskola, Flemingsbergs förenade studentkårer, Röda korsets högskola, Svenska kyrkan samt deltagare från det lokala föreningslivet.

Arrangörer för invigning  av Fleminghallen

Huddinge kommun i samarbete med Huddinge basket, Huddinge IBS (innebandy), Huddinge TK (Tennis), Huddinge IK (innebandy) och Skogås BK (badminton).


Kontakt

Om du har frågor om En dag för Flemingsberg är du välkommen att kontakta Helena Lundberg, marknadschef i Huddinge kommun.
Telefon: 08-535 301 98
E-post: helena.lundberg@huddinge.se

Om du har frågor om invigningen av Fleminghallen är du välkommen att kontakta Linda Örneblad, verksamhetschef för idrott och anläggning.
Telefon: 08-535 317 30
E-post: linda.orneblad@huddinge.se


Enkät

Du som har varit utställare under En dag för Flemingsberg kan fylla i denna enkät. Svar senast 26 september.

Enkät En dag för Flemingsberg


Uppdaterad 19 september 2017

Var informationen till din hjälp?