En dag för Flemingsberg

Om En dag för Flemingsberg

En dag för Flemingsberg är en samlingpunkt för utvecklingen i Flemingsberg där boende, verksamma, lokalsamhället samt övriga intressenter möter varandra under en koncentrerad dag. Det är ett tillfälle för information, marknadsföring, dialog och där vi skapar möten mellan det befintliga och det nya Flemingsberg.

Dag och tid

Årets En dag för Flemingsberg kommer att äga rum den 1 september 2018 klockan 11-16 på Ebba Bååts torg. Så boka in den dagen redan nu.

Underhållning

Klockan 12.00 - Jompa
Efter två populära barnalbum "Hiphop Sagor" och "Alltid Kalas!", mängder av musikvideos och en rikstäckande turné så är JOMPA mer i farten än någonsin och garanterar en unik, lärorik och svängig show!
JOMPA turnerar Sverige runt med en fartfylld föreställning innehållandes genusmedvetna musiksagor om bland annat  vänskap, trafikregler och att våga ta sin egen väg. 
Publiken får själva testa sina rimkunskaper och delta aktivt både med sina kroppar och röster när JOMPA showar loss!

 

Klockan 15.00 - Lamix
Lamix gjorde sitt intåg på hiphop-scenen år 2015 med låten ”Si Ingenting” – en remix av norska rapparen Kamelens låt med samma titel.  Med förra sommarens stora hit ”Hey Baby” skrev han in sig som en självklar del av framtidens hiphopscen.

Aktiviteter 

Under dagen kommer du kunna klättra klättervägg, cykla på annorlunda cyklar Alien Bike, prova på att spela badminton, basket och mycket mer. Allt händer på Ebba Bååts torg eller i Fleminghallen.

Kulturskolan

Kulturskolan kommer att ha öppen cirkusskola klockan 13.00-16.00 i Fleminghallen. Rekommenderad ålder 11-16 år men alla är välkomna att prova.

Tingsrätten

Under dagen kommer Tingsrätten att hålla öppet för rättegångsspel (brottmål och familjemål), fråga domaren, rundvandring, tipspromenad, informationsbord och filmvisning.

Program Tingsrätten

Rösta på din favoritbyggnad

Vilken byggnad ska få Huddinge byggnadspris 2018? Det kan du och alla andra Huddingebor bestämma genom att rösta på någon av de fem byggnader som ingår i årets tävling.

Kom ner till Huddinges monter och lägg din röst. 

Mat och dryck

Två foodtruck, Pizza Popolo och Babas Burger, kommer att vara på plats hela dagen. Förutom mat så kan du självklart köpa kaffe och gott att äta till av Bröd & Salt.

Möt oss som utvecklar Flemingsberg 

Förutom underhållning kommer byggaktörer, Trafikverket, Campus Flemingsberg, lokalsamhället och många fler att vara på plats. Vi från kommun kommer självklart att vara där, så kom förbi och ställ dina frågor om Flemingsberg eller annat du undrar över.

Tyck till om framtidens Flemingsberg

Vill du vara med och lämna underlag för utvecklingen av Flemingsberg? Då är du välkommen att delta i en av våra fokusgrupper. Besök oss under så berättar vi mer. Som tack för ditt deltagande får du 2 biobiljetter efter genomfört uppdrag.

Det händer mycket spännande i Flemingsberg, därför samlade vi alla grannar för att vara med och utvecklar området.


Anmälan för utställare

Välkommen att anmäla ditt deltagande till En dag för Flemingsberg.

Tid: lördagen den 1 september klockan 11-16 på Ebba Bååts torg i Flemingsberg. 

I priset ingår montertält, ett ståbord, en barstol, el och marknadsföring av er och dagen. 

Företag som är delar i utvecklingen av Flemingsberg:
20 000 kronor
Montertältet är 4x3 meter

Aktörer under samlingsnamn som delar tältyta:
5 000 kronor/aktör
Montertältet är 10x3 meter

Lokalsamhället/föreningar i Flemingsberg:
500 kronor/aktör
Montertältet är 4x3 meter

Alla priser är exklusive moms.

Sista anmälningsdag är den 8 juni 2018

Anmälan

Vi sparar dina anmälningsuppgifter ett år för att kunna skicka ut information till dig vid nästa års anmälan. Om du inte vill att vi sparar din uppgifter efter eventets slut så meddela detta till carin.lotvall@huddinge.se 


Dialog – hur ska vi bygga Flemingsbergs stadscentrum?

Bild på en pappersmodell av ett landskap samt händer som arbetar med den.

Förra året hade vi en stor dialog om vad ni vill se i det nya stadscentrumet som utvecklas i Flemingsbergsdalen, nu ville vi fortsätta dialogen för att kunna ta nästa steg i vårt arbete. Med hjälp av en modell och klossar skapar vi framtiden tillsammans.


Uppdaterad 3 maj 2018

Var informationen till din hjälp?