Huddingedagen

Om Huddingedagen

Den 25 maj 2019 mellan klockan 10-16 arrangera Huddinge kommen ett stort event i Sjödalsparken, Huddingedagen, med cirka 5 000 besökare varje år. I år är det 26:e året Huddingedagen arrangeras.

Där samlas företag, föreningar, representanter från kommunen och våra politiska partier för att träffa Huddinges invånare. Förutom alla utställare bjuds det på barnaktiviteter, loppmarknad, prova på olika idrotter, drop-in vigsel med mera.

Huddinge jazz och blues är på plats med sin festival, 24-25 maj.

 


Anmälan för utställare

Obligatoriska fält är markerade med en asterisk (*).

Önskemål om monter *
Önskemål om FLER stolar och bord (ingår en barstol/ett ståbord i paket A-B, ingår en vanlig stol i paket C-D)

Kontakta Carin Löthwall om du har frågor.

E-post: carin.lotvall@huddinge.se
Telefon: 08-535 303 08


Drop-in vigsel

Går ni i giftermålstankar nu under våren? Ta då chansen och gift er borgerligt lördag den 25 maj klockan 12–16 i samband med Huddingedagen. 

Det enda ni behöver ha med er är en hindersprövning och ett vigselintyg som ni beställer från Skatteverket i förväg.

För mer information kontakta Huddinge servicecenter.

 


Detta händer under 2018

2018 års Huddingedag bjöd på strålande sol och många besökare. Vattenmannen & Speed rörde sig runt i parken med roliga och galna upptåg för både barn och vuxna. Kören Joyvoice i Huddinge och Älvsjö uppträdde under jublande applåder och även i år hade vi några som passade på att gifta sig i Sjödalsparken.

Att prova på olika idrottsaktiviteter som judo, bågskytte, gympapass, speedshooting, orientering, ridning och mycket mera var det många som gjorde. Att njuta av olika matupplevelser, prata med polisen och låta barnen kolla in polisbilen och brandbilen fanns också att göra under dagen. Vi uppmärksammade även anhöriga genom ett Anhöriglopp. Och självklart var loppmarknaden på plats även i år.

Som vanligt var det företag, kommunala verksamheter, föreningar och partier på plats för att berätta och svara på frågor om sina verksamheter.

Tack alla ni som medverkade och gjorde detta till en underbar dag!


Uppdaterad 24 januari 2019

Var informationen till din hjälp?