Huddingedagen

Huddingedagen inställt 2021

Upphängd banderoll med texten Huddingedagen med vuxen med barnvagn som promenerar.

Huddinge kommun har beslutat att ställa in Huddingedagen och Huddinge Jazz & Blues som skulle ägt rum i maj 2021.

Efter beslut om att inga allmänna sammankomster med fler än 8 personer får genomföras och i tider med en sådan osäkerhet – har vi fattat beslut att ställa in årets upplaga av Huddingedagen och Huddinge Jazz & Blues.

2021 års upplaga av Huddinge Jazz & Blues kommer att ersättas med med två digitala konserter. Det blir även intervjuer i poddformat.

Vi är så ledsna över att behöva fatta detta beslut. Men vi ser fram emot och välkomnar dig tillbaka nästa år. Tack för er förståelse.

Vid frågor kan du kontakta:
Huddingedagen
huddingedagen@huddinge.se

Huddinge Jazz & Blues
kufkommunikation@huddinge.se

Huddinge kommun och Huddinge jazzförening


Detta hände under 2019

Den 25 maj arrangerade Huddinge kommun ett stort event i Sjödalsparken, Huddingedagen. Uppskattningsvis 5 000 kom till den 26:e upplagan av Huddingedagen och många av dem passade på att hylla åsnan Donna som fyllde 30 år!

Åsnan Donna 30 år.JPG

Här samlades också företag, föreningar och våra politiska partier för att träffa Huddinges invånare. Förutom alla utställare bjöds det på barnaktiviteter, loppmarknad, prova på olika idrotter, drop-in vigsel med mera. Glömstapoolen var som vanligt på plats där du kunde ta fästingspruta.

Anhörigloppet, som genomförs för tredje året, uppmärksammade i år psykisk ohälsa.

Huddingetältet_Huddingedagen720px.jpg

The Voice of Rockville (002).jpg

På en scen mitt i Sjödalsparken var det underhållning av kören The Voice of Rockville från Trångsund och Lise & Gertrud tillsammans med Kammarorkestern, Accordion Crew och en slagsverkselev från Kulturskolan Huddinge. 

Mellan underhållningen delade Huddinge kommun ut idrottspris, kulturpris, pris för ideella insatser i kultur- och fritidsverksamheter samt stipendium för unga talanger. Medaljörer i olika mästerskap uppmärksammades också.

Judo_Huddingedagen720px.jpg

Idrotten hade som vanligt en central plats, en idrottshub, på området mitt i Sjödalsparken. Här vill vi visa alla besökare hur stort och bra föreningsliv vi har i Huddinge och självklart låta barn och ungdomar testa på olika typer av idrotter, vilket var väldigt uppskattat.

AlienBike_Huddingedagen720px.jpg

Orientering_Huddingedagen720px.jpg


Uppdaterad 29 april 2020

Var informationen till din hjälp?