Huddingedagen

Underhållning och aktiviteter

Årets Huddingedag bjöd på strålande sol och många besökare. Vattenmannen & Speed rörde sig runt i parken med roliga och galna upptåg för både barn och vuxna. Kören Joyvoice i Huddinge och Älvsjö uppträdde under jublande applåder och även i år hade vi några som passade på att gifta sig i Sjödalsparken.

Att prova på olika idrottsaktiviteter som judo, bågskytte, gympapass, speedshooting, orientering, ridning och mycket mera var det många som gjorde. Att njuta av olika matupplevelser, prata med polisen och låta barnen kolla in polisbilen och brandbilen fanns också att göra under dagen. Vi uppmärksammade även anhöriga genom ett Anhöriglopp. Och självklart var loppmarknaden på plats även i år.

Som vanligt var det företag, kommunala verksamheter, föreningar och partier på plats för att berätta och svara på frågor om sina verksamheter.

Tack alla ni som medverkade och gjorde detta till en underbar dag!


Om Huddingedagen

Varje år i slutet av maj arrangeras Huddingedagen i Sjödalsparken tillsammans med Huddinge jazz och blues

Nu är det klart att Huddingedagen kommer att arrangeras lördagen den 25 maj 2019 klockan 10.00-16.00.  

Under dagen är kommunens politiska partier på plats liksom flera kommunala verksamheter och många företag för att visa upp sina verksamheter. Det bjuds alltid på underhållning och många olika aktiviteter.


Uppdaterad 8 oktober 2018

Var informationen till din hjälp?