Sensommarkväll

Sensommarkväll med Kenny Håkansson, Anders Karlsmark & Gunnar Frick.

Kenny Håkansson, Anders Karlsmark & Gunnar Frick

Onsdag den 24 augusti, kl. 19.00, Sjödalsparken

Kenny Håkansson, en levande legend bland svenska gitarrister. ”Låtar och sånger som betytt mycket för mig… från 1963 till 2022” är temat för Kenny i Sjödalsparken. Kenny Håkansson är främst känd som gitarrist i grupperna Mecki Mark Men, Kebnekaise och Dag Vag, i den senare under artistnamnet Beno Zeno. På senare år har han ofta samarbetat med Thorsten Flinck. Kenny har även varit verksam som studiomusiker för bland andra Pugh Rogefeld, Cornelis Vreeswijk och Lisa Ekdahl.

Anders Karlsmark är sångare, låtskrivare och gitarrist. Under 1980-talet var Anders med i Commando M. Pigg – ett av den nya vågens mest omskrivna svenska band. I dag gör han musik under eget namn. Anders är aktuell med nytt soloalbum “Den sista goda människan” - hans första på svenska.  ”Den sista goda människan” släpptes i april i år och har mötts med fina recensioner, där bland annat Nöjesguiden beskrev det som ett “strålande album”.  

Gunnar Frick Gunnar är född 1967 i Örnsköldsvik och spelar främst klaviatur, pedal steel, gitarr och dragspel. Han har de senaste åren turnerat främst med med Ebbot Lundberg, Magnus Carlson och Kikki Danielson. Tidigare har Gunnar spelat med Ray Davies från The Kinks, Weeping Willows och Commando M. Pigg. Det är bara några exempel på de många andra artister som Gunnar har spelat med.

Datum: onsdag den 24 augusti, kl. 19.00
Plats: Sjödalsparkens scen bakom Huddinge centrum.
Entré: Kostnadsfritt

Uppdaterad 18 maj 2022

Var informationen till din hjälp?