Seniorveckan 2018

För sjunde året i rad arrangerar Huddinge kommun Seniorveckan som i år äger rum mellan den 17-21 september.

Samarbete mellan Huddinge kommun och föreningslivet

Seniorveckan är ett årligt samarbete mellan Huddinge kommun och föreningslivet i Huddinge och är till för dig som är 65 år eller äldre och bor i Huddinge kommun. Programmet skickas hem till alla som är 65 år eller äldre i början av september.

Fysiska och sociala aktiviteter varvas med föreläsningar och underhållning. En rad föreningar, organisationer och samfund står som värdar för de olika aktiviteterna.

De flesta aktiviteter under Seniorveckan är gratis och kräver ingen föranmälan. Om du har frågor om en programpunkt är du välkommen att ta kontakt med arrangören.

Seniorveckans avslutningsfest

Seniorveckan rundas av med en avslutningsfest fredagen den 21 september klockan 13.00–15.00 på Folkes i Huddinge centrum. Det bjuds på musikunderhållning, fika och prisutdelning av Huddinges kvalitetspris stöd och omsorg. På plats finns också en mängd utställare och representanter från de flesta partier som sitter i kommunfullmäktige. Välkomna!

Du som är 65 år eller äldre är också välkommen att prova och hämta ut gratis broddar fredag den 21 september klockan 10.00–16.00 på Sjödalstorget, Huddinge centrum. Kupongen som du behöver för att hämta ut ett par gratis broddar hittar du i Seniorveckans program som du har fått hem i din brevlåda.

Läs mer om gratis broddar till Huddinges pensionärer.

Seniorveckans program

Uppdaterad 10 september 2018

Var informationen till din hjälp?