Anmäl dig som utställare på Seniorveckans avslutningsfest

Som utställare har du möjlighet att få plats vid ett bord på avslutningsfesten fredagen den 20 september på Folkes i Huddinge centrum. Detta är ett utmärkt tillfälle för till exempel föreningar att rekrytera nya medlemmar, informera om och marknadsföra den egna verksamheten. 

I år arrangerar vi utställningen klockan 12.00–13.30, innan avslutningsfesten börjar. Detta för att besökarna ska få ta del av utställningen i lugn och ro innan festligheterna drar igång.

Avslutningsfesten börjar klockan 14.00 och slutar 15.30. Ni som utställare får själva välja om ni vill stå enbart första passet till klockan 13.30 eller om ni vill stå kvar under avslutningsfesten fram till klockan 15.30. 

Vi kan inte garantera att alla som har anmält sig får stå som utställare, det är i mån av plats och vi förbehåller oss rätten att fördela platserna. Försäljning är inte tillåten. Utställningsplatsen är kostnadsfri.

Visa upp ditt företag, verksamhet eller förening

Seniorveckan är ett utmärkt tillfälle att profilera sig och visa upp sitt företag, verksamhet eller förening.

Anmäl dig som utställare under avslutningsfesten på Folkes i Huddinge centrum genom att fylla i anmälningsformuläret nedan.

Politiker

Om du tillhör ett politiskt parti är du välkommen att mejla projektledaren. Vi kommer att ordna med en samlingsplats för samtliga politiker där våra invånare kan komma och diskutera äldrefrågor.

Intresseanmälan för utställare till Seniorveckans avslutning

Obligatoriska fält är markerade med en asterisk (*).

Utställare*

Kontaktuppgifter*

Jag anmäler mig som utställare*

fredagen den 20 september på Folkes *

Övriga kommentarer

Uppdaterad 6 mars 2019

Var informationen till din hjälp?