Hemtjänst

Huddinge kommuns hemtjänst i egen regi erbjuder dig hjälp i hemmet dygnet runt och året runt.

Hemtjänstpersonal skrattar in i kameran.

Huddinge kommuns hemtjänst i egen regi har lång erfarenhet av att erbjuda  stöd i hemmet. Vi är den utförare i Huddinge som har längst erfarenhet av att bedriva hemtjänst.

Avgift för äldreomsorg

Vi har kontor över hela Huddinge och finns därför alltid nära dig.

Våra medarbetare möter och hjälper varje dag brukare i olika åldrar, bakgrund och med olika omsorgsbehov. Bland våra medarbetare finns utbildade undersköterskor, vårdbiträden och skötare med inriktning mot psykiatri. För att möta dina behov på bästa sätt får vår personal kontinuerligt utbildning inom demenssjukdom, psykisk ohälsa, beroendeproblematik och syn- och hörselskador.

Vi erbjuder alla typer av insatser dygnet runt och året runt. Vi hjälper till med personlig omvårdnad, serviceinsatser, ledsagning och avlösning i hemmet. Vi erbjuder också färdiga matlådor med näringsrika och goda rätter samt enklare matlagning.

Förutom stödinsatser på dagtid och kvällstid, är det Huddinge kommuns hemtjänst som erbjuder hjälp på natten, hjälp vid larm och trygg hemgång. 

Vi lyssnar på dina önskemål

För oss är det viktigt att du bestämmer över din vardag. Vi är därför måna om att bygga upp en relation som präglas av kontinuitet, delaktighet, respekt och förtroende för att du ska känna dig trygg med oss som hemtjänst. 

När du blir kund hos oss får du en kontaktansvarig. Tillsammans planerar ni hur och när hjälpen ska utföras så du kan bevara din självständighet. Din kontaktansvarig tar ansvar för att dina behov och önskemål förs vidare till andra medarbetare.

Vi hoppas att du i alla dina möten med våra medarbetare, ska känna glädje och gemenskap.

Uppdaterad 25 juli 2022

Var informationen till din hjälp?