Elektronikdemonteringen

På Elektronikdemonteringen står återvinningen i centrum.

Deltagare demonterar.

På Elektronikdemonteringen står återvinningen i centrum. Om du gillar att skruva isär elektroniska prylar då är vi rätt grupp för dig.

Vi får in elektronikskrot från kommunens olika verksamheter och monterar därefter isär det, det kan exempelvis vara datorer, skrivare och lampor. Du utgår från din egen arbetsbänk som är fullt utrustad för att du som montör enkelt ska kunna montera ner de saker som vi har fått in. Skrotet sorteras i stora kärl som vi sedan säljer vidare en gång om året. Alla aktiviteter utgår från dina behov, förutsättningar och önskemål.

Under sommarhalvåret hittar vi på något med de andra grupperna som ingår i kvarnens dagliga verksamhet. En utflykt med olika aktiviteter samt äter något gott tillsammans.

Vi håller möten mellan jämna mellanrum som vi kallar brukarmöten där du har möjlighet att komma med förslag på olika saker som kan förbättra gruppen!

Målgrupp
Verksamheten vänder sig till personer med lindrig till måttlig intellektuell funktionsnedsättning eller diagnoser inom autismspektrat.

Hitta hit!
Vår lokal ligger i närheten av Kvarnbergsplan där det passerar många bussar.

Uppdaterad 23 maj 2022

Var informationen till din hjälp?