Detta hände under 2019

Uppskattningsvis 5 000 kom till den 26:e upplagan av Huddingedagen och många av dem passade på att hylla åsnan Donna som fyllde 30 år!

Åsna med blommig krans på huvudet.

Här samlades också företag, föreningar och våra politiska partier för att träffa Huddinges invånare. Förutom alla utställare bjöds det på barnaktiviteter, loppmarknad, prova på olika idrotter, drop-in vigsel med mera. Glömstapoolen var som vanligt på plats där du kunde ta fästingspruta.

Anhörigloppet, som genomförs för tredje året, uppmärksammade i år psykisk ohälsa.

Utställningstält på gräsyta och barn som orienterar.

På en scen mitt i Sjödalsparken var det underhållning av kören The Voice of Rockville från Trångsund och Lise & Gertrud tillsammans med Kammarorkestern, Accordion Crew och en slagsverkselev från Kulturskolan Huddinge. 

Ungdomar som sjunger på scen.

Mellan underhållningen delade Huddinge kommun ut idrottspris, kulturpris, pris för ideella insatser i kultur- och fritidsverksamheter samt stipendium för unga talanger. Medaljörer i olika mästerskap uppmärksammades också.

Barn och ungdomar som tränar judo.

Idrotten hade som vanligt en central plats, en idrottshub, på området mitt i Sjödalsparken. Här vill vi visa alla besökare hur stort och bra föreningsliv vi har i Huddinge och självklart låta barn och ungdomar testa på olika typer av idrotter, vilket var väldigt uppskattat.

Barn som cyklar på små cyklar och rider på små ponnys på hjul.

Uppdaterad 2 mars 2022