Företagarevent

Huddinge kommuns näringslivssektion arrangerar regelbundet event och aktiviteter för dig som är företagare i Huddinge. Om du vill gå på något av evenemangen kan du prenumerera på näringslivssektionens nyhetsbrev. Då får du inbjudningar till evenemangen så fort datum, tid och plats är bestämt.

Företagsveckan

Under Företagsveckan möts näringslivet och Huddinge kommun. Vi träffas under seminarium och samtal i olika former om aktuella näringslivsfrågor. Varje dag under veckan bjuder vi också in till mer informella samtal under fikastunder med politiker och tjänstepersoner.

Det finns möjlighet att delta på plats eller se de livesända seminarierna på distans. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer för deltagande vid officiella tillställningar samt övriga rekommendationer. 

Företagsveckan - föreläsningar och debatt

God morgon Huddinge

Fyra gånger om året bjuder Huddinge kommun in dig som är företagare till frukostmöten. På mötena tar vi upp aktuella frågor och bjuder in intressanta gäster som blir intervjuade i vår röda morgonsoffa. Frukostmötena är ett enkelt och naturligt sätt att träffa och diskutera med andra företagare, politiker och tjänstemän från kommunen.

Information om och anmälan till aktuellt frukostmöte 

Enterprize – Huddinges näringslivsgala

Varje år bjuder Huddinge kommun, Arena Huddinge och Företagarna in till en galamiddag med sprakande underhållning, för att hylla och dela ut priser till Huddinges framgångsrika företagare.

Näringslivsgalan Huddinge Enterprize

Årets företagare och Årets unga företagare 2021

Tävlingen Årets Företagare pågår året runt, på orter runt om i landet. Du kan påverka vem som vinner på din ort, går vidare till regionsfinal och sedan kanske tar hem Årets Företagare i Sverige eller Årets Unga Företagare i Sverige.

Nominera till Årets företagare och Årets unga företagare

Almedalen

Varje år under Almedalsveckan arrangerar Huddinge kommun och samarbetsforumet Arena Huddinge ett gemensamt seminarium, där vi tar upp viktiga frågor om företagande och utveckling. Vi anordnar även årligen ett mingel dit man är välkommen att anmäla sig.

Företagsbesök

Näringslivssektionen i Huddinge kommun anordnar varje år företagsbesök tillsammans med politiker och tjänstemän från kommunens olika förvaltningar. Företagsbesöken är till för att kommunen ska förstå Huddingeföretagares utmaningar och visioner. Under besöken får du som företagare prata med representanter från kommunen.

Kontakta företagslots för företagsbesök

Uppdaterad 11 februari 2022

Var informationen till din hjälp?