Julgåva som främjar Huddinges näringsliv

Coronapandemin påverkar såväl Huddinges invånare som företagare och medarbetare. För att visa uppskattning för det fantastiska arbete som medarbetarna gjort under året och samtidigt främja det lokala näringslivet har Huddinge kommun beslutat att ge sina medarbetare en särskild julgåva även 2021. Julgåvan är ett värdebevis, värt 500 kronor, som kan lösas in hos de företag som har arbetsställe i kommunen och som anmält sig som mottagare.

Det här gäller för dig som företagare

Som företagare i Huddinge kommun kan du fram till den 31 december registrera ditt företag som mottagare av Huddinge kommuns värdebevis. Cirka 7 000 anställda kommer att få värdebeviset och varje värdebevis är värt 500 kronor.

Värdebeviset kan lösas in från den 1 december 2021 till den 31 mars 2022 och varje värdebevis har ett unikt serienummer. Värdebeviset ska lämnas in av kunden vid köptillfället eller när betalning ska ske.

Observera att om du enbart har en webbshop måste du se till att värdebeviset lämnas in till dig innan du kan leverera någon vara eller tjänst.

Värdebeviset kan endast användas vid ett tillfälle och för varor eller tjänster upp till 500 kronor. Någon växel ska inte lämnas på eventuell outnyttjad del av beloppet. Värdebeviset kan inte heller växlas in mot kontanter.

Fram till den 31 december 2021 kunde du anmäla och registrera dig som mottagare för värdebeviset.

När en innehavare av värdebevis vill lösa in det mot något i din butik eller verksamhet ska du ta emot värdebeviset och spara det för att kunna skicka faktura till kommunen.

Anslut dig till fakturaportalen för att skicka e-faktura till kommunen

Frågor? Hör av dig till vardebevis@huddinge.se

Uppdaterad 1 april 2022

Var informationen till din hjälp?