God Morgon Huddinge!

God Morgon Huddinge är ett frukostmöte som arrangeras fyra gånger per år, där företagare, politiker, tjänstemän och beslutsfattare möts, minglar och lyssnar på samtal. Här skapas kontakter och nätverk. Vi bjuder på samtal i morgonsoffan med företagare, Huddinges ledande politiker, tjänstemän och beslutsfattare. God morgon Huddinge! arrangeras av Huddinge kommun och Arena Huddinge.

God morgon Huddinge den 24 maj 2019

24 maj är det dags för morgonsoffan att ta plats i Sjödalsparken igen, där festivalen Huddinge Jazz & Blues hålls samma kväll och populära Huddingedagen med 5 000 besökare arrangeras på lördagen.

I morgonsoffan möter vi entreprenörer som driver nya idéer för en hållbar framtid i Huddinge. Fredrik Bronner samtalar med representanter från food-techbolaget Grönska, Bill Thernström, som recyclar cyklar i företaget Easy Recycling och Malin Hernström, grundare av Unbakery som förnyar fikat och gör det hållbart för alla. Vi får också lyssna nyföretagaren Jonas Frykman, som de senaste åren arbetat i regeringens Agenda 2030-delegation och samtalar med vinnare från Huddinge Enterprize 2019. I morgonsoffan möter vi även ledande politiker och tjänstemän från Huddinge kommun.
 
Frukost serveras av Rå och så.

 

När: 24 maj 2019
Tid: 07.30 - 9.00
Plats: Sjödalsparken, Huddinge centrum.

Uppdaterad 3 maj 2019

Var informationen till din hjälp?