God Morgon Huddinge!

God Morgon Huddinge är ett frukostmöte som arrangeras fyra gånger per år, där företagare, politiker, tjänstemän och beslutsfattare möts, minglar och lyssnar på samtal. Här skapas kontakter och nätverk. Vi bjuder på samtal i morgonsoffan med företagare, Huddinges ledande politiker, tjänstemän och beslutsfattare. God morgon Huddinge! arrangeras av Huddinge kommun och Arena Huddinge.

Nästa God morgon Huddinge är den 8 mars 2019

 

Vad händer i Länna? Några av svaren hittar vi hos Gasellföretagare, en rektor på en nyöppnad internationell skola och UF-elever som syns.

Vi samtalar om Länna och aktuella utvecklingsfrågor som  påverkar affärslivet och samhällsutvecklingen i Huddinge. Bland andra träffar vi rektor Julie Kelly (Internationella Engelska Skolan),  gasellföretagarna Vanessa och David Frykman (DM Tak),  områdesstrategen Sophie Giers-Arekrans och företagslotsen  Agneta Persson (Huddinge kommun) samt fler entreprenörer,  beslutsfattare och ledande politiker från Huddinge.  Vi utlovar också ett inspirerande samtal med CU Reflex UF som vann hos Arena Huddinges riskkapitalister på Huddinges lokala UF-mässa.
Morgonsoffans kompletta gästlista presenteras inom kort.

För dig som vill stanna kvar erbjuder Huddinge kommun ett dialogmöte om Lännas utveckling mellan klockan 9 och 10. Du anmäler dig till Dialogmötet i samma anmälningsformulär som God morgon Huddinge nedan.

När: 8 mars 2019

Tid God morgon Huddinge: 07.30 - 9.00
Tid dialogmöte: 09.00 -10.00

Plats: Internationella Engelska Skolan, Länna.
Adress: Lunnarevägen 7, Skogås.

Det är kostnadsfritt att delta. Vi bjuder på frukost.

 

Observera att frukostmötet kommer att filmas. Vänligen kontakta personalen om du inte vill synas eller höras på film.

Anmälan till God morgon Huddinge!

Obligatoriska fält är markerade med en asterisk (*).

Uppdaterad 30 januari 2019

Var informationen till din hjälp?