Kontakta näringslivssektionen

Nedan hittar du kontaktuppgifter till oss på näringslivssektionen. Vill du ha regelbundna tips på aktiviteter för dig som är företagare i Huddinge? I så fall kan du prenumerera på näringslivssektionens nyhetsbrev och få tipsen och evenemangsinbjudningarna rakt ner i din inkorg.

Prenumerera på nyhetsbrevet för företagare i Huddinge

Pia Forsberg

Pia Forsberg

Näringslivschef

Pia Forsberg är näringslivschef och arbetar övergripande med näringslivsfrågor och samarbetsforumet Arena Huddinge.

Telefon: 08-535 313 93

E-post: pia.forsberg@huddinge.se

Agneta Persson Hellsten

Agneta Persson Hellsten

Företagslots

Agneta Persson Hellsten är Huddinges företagslots, med uppdrag att hjälpa dig som företagare i dina kontakter med Huddinge kommun. Som näringslivsutvecklare är Agneta dessutom specialist på frågor som handlar om etablering och exploatering.

Telefon: 08-535 313 92

E-post: agneta.persson-hellsten@huddinge.se

Karolina Krön

Karolina Krön

Näringslivsstrateg

Karolina Krön är näringslivstrateg och arbetar med analys, uppföljning, åtgärdsplaner och kommunens näringslivsstrategi. Karolina arbetar även med utvecklingsområdet Flemingsberg.

Telefon: 08-535 313 79

E-post: karolina.kron@huddinge.se

Edward Howard

Edward Howard

VD för Arena Huddinge

Edward Howard är vd för Arena Huddinge. Arena Huddinge är ett forum för kunskapsutbyte och dialog mellan Huddinge kommun och näringslivet, i syfte att stimulera samarbete och utveckling av gemensamma intressen. Edward arbetar även som samordnare för Kungens kurva Skärholmen, som är ett samarbete mellan Huddinge kommun, Stockholms stad och näringslivet.

Telefon: 073-444 47 46

E-post: edward.howard@huddinge.se

Nina Uddén

Nina Uddén

Näringslivskoordinator

Nina Uddén är näringslivskoordinator med ansvar för näringslivsevent och nätverk för företag inom samarbetsforumet Arena Huddinge.

Telefon: 08-535 313 70

E-post: nina.udden@huddinge.se

Andreas Fogelqvist

Andreas Fogelqvist

Näringslivsstrateg

Andreas Fogelqvist är näringslivsstrateg med huvudfokus på arbetet för ett förbättrat företagsklimat. Andreas arbetar även med näringslivsutveckling i Flemingsberg och kommunikationsstrategi i näringslivssektionens aktiviteter.

Telefon: 08-535 313 71

E-post: andreas.fogelqvist@huddinge.se

Carina Zetterström

Carina Zetterström

Näringslivsstrateg

Carina Zetterström är näringslivsstrateg och arbetar med att lotsa företag som vill bygga och/eller driva förskolor, skolor och verksamhet inom omsorgsområdet. Carina arbetar även med analys och uppföljning inom näringslivsutvecklingsområdet.

Telefon: 08-535 313 38

E-post: carina.zetterstrom@huddinge.se

Uppdaterad 7 augusti 2018

Var informationen till din hjälp?