Invigning av Huddinge föreningscenter

17-09-13

20 september öppnar kommunens föreningscenter med kontorsservice på huvudbibliotekets bottenplan. Här finns två kontorsrum, ett mindre grupprum och tillgång till datorer, kopiator, scanner och skrivare.

För att ni ska få möjlighet att se hur allt fungerar och snabbt och smidigt komma igång med att använda tjänsterna, har vi en informell invigning den 20 september 16.00. Vi bjuder på något att dricka och lite tilltugg.

Plats för invigning: Huvudbiblioteket, Kommunalvägen 28

Mer om Huddinge föreningscenter

Utrustning

• Två kontorsrum
• En dator per rum med Officepaket
• Internet
• En kopiator/skrivare (svartvit/färg, upp till A3)
• Papper
• Ett mindre grupprum

Du behöver bibliotekskort

Ett bibliotekskort behövs för att kunna använda tjänsterna.
Ni kommer inte kunna koppla upp egna datorer mot skrivaren, däremot kan ni ta med er ett USB-minne och skriva ut från de fasta datorerna.

Villkor för föreningcenter

Tjänsterna är kostnadsfria och tillgängliga för allmännyttiga, ideella föreningar i Huddinge som har betalat den årliga administrationsavgiften till kommunen.

Kopiering, utskrift och papper är gratis, men upplagan kommer vara begränsad till en rimlig nivå. I föreningscenter kommer vi tyvärr inte kunna erbjuda mer avancerade tryckeritjänster som olika bindningar, falsning, specialpapper etc.

För mer information kontakta:

Per Jacoby, kommunikationsansvarig, kultur- och fritidsförvaltningen på telefon 08-535 317 29 eller mej: per.jacoby@huddinge.se

Läs mer om Föreningscenter

Uppdaterad 14 september 2017

Var informationen till din hjälp?