Maria Rooth och Stina Oscarson föreläser på ny inspirationsmässa

19-09-25

Nyhet

Intressanta föreläsningar, mingel, panelsamtal och en ny miljö att möta kommunens representanter i – det bjuds Huddinges omkring 40.000 föreningsaktiva och fler på, under nya evenemanget Föreningsmässan den 12 oktober.

En folksamling tittar på en föreläsare. Foto från mostphotos.com

Att Huddinge kommun har ett så levande kultur- och fritidsliv ska eldsjälarna i de lokala föreningarna ha ett stort tack för. Omkring 40 000 personer är i dag aktiva i någon av kommunens föreningar.

Föreningsaktiva huddingebor kan alltid höra av sig om de behöver träffa representanter från kommunen. Mötena har sett lite olika ut under åren – och i höst erbjuder kommunen för första gången en extra inspirerande inramning, i form av en Föreningsmässa lördag den 12 oktober.

Fri entré och Maria Rooth

Mässan är ett initiativ från kultur- och fritidsförvaltningen. Den välkomnar både personer som är aktiva i en förening och de som funderar på att bli det. Det är fri entré och går bra att droppa in under dagen.

I programmet ingår inspirationsföreläsningar med namn som Maria Rooth och Stina Oscarson, panelsamtal om aktuella frågor, mingel och möjlighet till ett eget snack med bland andra Anneli Fällman, direktör för kultur- och fritidsförvaltningen.

"Nya möjligheter till samarbeten"

Såhär berättar Anneli Fällman om det helt nya evenemanget:

– Med Föreningsmässan vill vi ge besökarna inspiration och omvärldsbevakning via våra föreläsare, nya möjligheter till samarbeten med andra föreningar – och dialog, stöd och samverkan via kommunen, som finns representerad på plats.

 

Läs mer på: https://www.huddinge.se/foreningsmassa

Plats: Huddinge Kulturhus hos Folkes. Sjödalstorget 1, 14147 Huddinge
Datum och tid: Lördag 12 oktober klockan 11:00-15:00
Program: Dagens program i sin helhet publiceras snart här: https://www.huddinge.se/foreningsmassa/foreningmassans-program-2019/

 

Uppdaterad 25 september 2019

Var informationen till din hjälp?