Kulturskolan Huddinge har öppnat höstens bokning

19-08-28

Nyhet

Bokningen av höstens kurser hos Kulturskolan Huddinge har öppnat. Denna hösttermin är det först till kvarn i onlinebokningen som gäller, för den som till exempel vill lära sig ett instrument eller spela teater.

Tre teater-utklädda elever på Kulturskolan Huddinge har kul och kramas.
Foto: Daniella Backlund

Hösttermin betyder nya möjligheter att vara kreativ med Kulturskolan i Huddinge. Nu har kurskatalogen med alla höstens aktiviteter publicerats online, via huddinge.se/kulturskolan

Fiolkurs startas i Vårby

Under höstterminen kan huddingebor mellan 4-22 år lära sig mer inom sång, dans, teater, musikal och en mängd olika instrument.

Två nyheter i höstkatalogen är att musikalgruppen har plats för fler deltagare och att Kulturskolan i Vårby erbjuder en kort fiolkurs, utöver stadsdelens redan populära Öppen kulturskola med drop-in.

Boka kursen online

Nytt jämfört med förra hösten är också att det tidigare kösystemet har ersatts av en onlinebokning, där det är först till kvarn som gäller.

Elever som är under 18 år behöver hjälp av sin målsman för att registrera ett konto och boka en kurs. Den som är över 18 år gammal kan boka åt sig själv.

Läs mer och boka kurser på: www.huddinge.se/kulturskolan

För mer information, kontakta:

Kulturskolan Huddinge
kulturskolan@huddinge.se
08-535 375 00

Uppdaterad 30 augusti 2019

Var informationen till din hjälp?