Tack för alla företagsbesök!

18-04-06

Sedan början av året har vi nu gjort 100 företagsbesök på 100 dagar. Syftet har varit att lära oss mer om er företagares vardag, verksamhet och utmaningar samt att få inspel kring vad ni förväntar er av oss som kommun. Vi har också velat passa på att informera om vad som händer hos oss på Huddinge kommun. Allt med målsättningen att bidra till ett förbättrat företagsklimat för er som verkar i Huddinge.

Insikter att jobba vidare med

Idag går vi in i satsningens sista dag och vi vill passa på att tacka alla er företagare som visat intresse, tagit emot oss och delat med er av era erfarenheter och synpunkter. Besöken har inspirerat och satsningen har gett många goda insikter och värdefullt informationsutbyte med alla er som vi mött. 

Den 1/6 är ni alla medverkande företag extra välkomna till vårt frukostmöte God Morgon Huddinge! Då kommer vi att redovisa vårt resultat och berätta om satsningen och om fortsättningen framåt. Mer information om detta kommer.

Alla goda ting har ett slut – utom detta

Arbetet med att förbättra företagsklimatet i kommunen stannar förstås inte här. Vi jobbar vidare med resultatet från denna satsning, tillsammans med flera andra planerade insatser. Och vi vill såklart gärna fortsatt träffa er Huddinge-företagare. Fortsätt höra av er till oss, så bokar vi in tid för att träffas. Mejla oss på 100100@huddinge.se.

Med vänliga hälsningar
Pia Forsberg, näringslivschef Huddinge kommun

Huddinge näringsliv på Instagram

Alla genomförda besök kan man se inlägg ifrån på vår Instagramkanal, @huddingekommunnaringsliv. Här informerar vi också löpande om företagsevent och andra händelser. 

Uppdaterad 6 april 2018

Var informationen till din hjälp?