Patrik Forshage blir ny direktör för gymnasie- och arbetsmarknadsförvaltningen

19-05-07

Nyhet

Det är nu klart att Patrik Forshage blir Huddinge kommuns nya gymnasie- och arbetsmarknadsdirektör. Han är idag utbildningschef i Täby kommun.

Patrik Forshage.

– Huddinge är en spännande kommun med stark framåtanda och där mycket händer. Jag ser fram emot att få vara med och förverkliga visionen att Huddinge ska vara en av de populäraste kommunerna i Stockholms län att bo, besöka och verka i. Att få leda den helt nya gymnasie- och arbetsmarknadsförvaltningen känns väldigt stimulerande och spännande och jag kommer göra mitt allra bästa för att bidra till Huddinges fortsatta utveckling, säger Patrik Forshage.

– Jag är mycket glad för att Patrik nu börjar i Huddinge kommun. Han är välmeriterad och har precis den profil Huddinge kommun behöver för att driva den viktiga gymnasie- och arbetsmarknadsförvaltningen in i framtiden och mot vår vision. Mycket av Patriks tidigare arbete vilar på evidensbaserad forskning, och jag är helt övertygad om att vi i Huddinge kommun nu får en mycket stark och bra lagledare, säger kommundirektör Camilla Broo.

Patrik Forshage börjar i Huddinge kommun den 5 augusti.

Uppdaterad 13 maj 2019

Var informationen till din hjälp?