Om storsatsningen på skollokaler i senaste numret av Vårt Huddinge

21-11-23

Nyhet

Läs det stora reportaget om alla skolor som renoveras, byggs om och byggs ut runt om i Huddinge. I det senaste numret av kommunens egen tidning Vårt Huddinge möter du också kommunens trygghetsvärdar, en ung författare med synnedsättning, elever i Skogås som drar på utbyte till Spanien – och så går starten för Vårt Huddinges valskola inför valet 2022. Häng med!

Omslag till Vårt Huddinge nummer 5 2021 med en porträttbild på författaren Desideria Jungelin.

Det är ett matigt nummer av kommuntidningen Vårt Huddinge som dimper ner i brevlådorna. Det stora reportaget handlar om hur Huddinge kommun storsatsar för att möta det ökande elevunderlaget.

Storsatsning på skollokaler

Kulturskolan har gjort en tipspromenad som sitter uppe längs två av kommunens motionsspår. Låt dig inspireras till fler promenader!

Hjärngympa i motionspåren

Författaren Desideria Jungelin har skrivit dikter i många år och i år debuterade hon med novellsamlingen "Överlevnadskunskap". Hon låter inte sitt författarskap stoppas av sina funktionsnedsättningar – synnedsättning och autism – och vill peppa fler att våga skriva.

Desideria vill få fler att berätta

Det senaste numret av Vårt Huddinge, magasinet för alla oss i Huddinge kommun, kan du läsa både digitalt och i pappersform. Tidningen delas ut till alla hushåll i Huddinge.

Vårt Huddinge nummer 5 2021

Har du inte fått tidningen?

Om du inte fått tidningen hem till dig senast 29 november anmäler du det till informationsavdelningen@huddinge.se eller gör en reklamation hos

Svensk Direktreklam som är vår distributör. 

Tidigare Vårt Huddinge och taltidning

Här hittar du tidigare utgåvor av Vårt Huddinge och upplästa versioner av tidningen. Ett tips även för dig som inte har synfel är att lyssna på tidningen medan du gör annat.

Uppdaterad 24 november 2021

Var informationen till din hjälp?