Socialdirektör Lotta Wigen lämnar Huddinge för nytt uppdrag

22-06-20

Nyhet

Huddinge kommuns socialdirektör Lotta Wigen, kommer att lämna Huddinge och gå vidare till en tjänst som social- och äldredirektör i Haninge kommun.

- Jag har satt ett stort värde på vårt samarbete. Lotta har målmedvetet jobbat med socialförvaltningens leverans till Huddingefamiljen, och bidragit fint i kommunledningens arbete för att framtidsäkra välfärden. Jag tycker det är tråkigt att Lotta lämnar oss, samtidigt är jag glad över att hon även fortsatt kommer vara en del i vårt väl fungerande södertörnssamarbete säger Camilla Broo, kommundirektör.

Beslutet att lämna Huddinge har inte varit lätt enligt Lotta Wigen.
- Det har varit spännande, utvecklande och roliga år med fokus på utveckling. Särskilt stolt är jag över de senaste månadernas arbete med organisationsförändringen, som riggar Huddinge för framtidens socialtjänst. När jag nu går vidare i min karriär tar jag mig an en roll med utökat ansvar och det blir spännande säger Lotta Wigen.

Lotta Wigen kommer att vara kvar i Huddinge fram till mitten av september. Rekrytering av ny socialdirektör kommer att påbörjas inom kort. Lina Blombergsson, som idag är biträdande socialdirektör går in som tillförordnad fram tills dess att ny socialdirektör tillträder.

Uppdaterad 20 juni 2022

Var informationen till din hjälp?