Årets Seniorvecka ställs in

20-04-16

Nyhet

Situationen som råder nu kring händelseutvecklingen av det nya coronaviruset är väldigt speciell och mycket har vänts upp och ner i vardagen för många. För att minska risken att smittas för riskgrupperna rekommenderar Folkhälsomyndigheten att begränsa sociala kontakter. Huddinge kommun har nu tagit beslutet att ställa in Seniorveckan 2020 som skulle ägt rum den 21-25 september.

Seniorveckan som varje år lockar många av Huddinges seniorer att besöka de över 100 olika aktiviteterna är en mycket uppskattad vecka för både deltagare och medverkande. Men på grund av rådande läge måste vi alla bidra till att minska smittspridningen. Tillsammans gör vi skillnad!

Tack för er förståelse!

Huddinge kommun följer löpande utvecklingen och följer rekommendationerna från Folkhälsomyndigheten. Här samlar vi all information för dig som bor i Huddinge: https://www.huddinge.se/coronaviruset/

Följ gärna även Senior i Huddinge på Facebook, https://www.facebook.com/seniorhuddinge/ för att få information om det senaste inom äldreomsorgen.

Uppdaterad 17 april 2020

Var informationen till din hjälp?