Årets pedagog och Årets chef

Nu är finalisterna i Årets pedagog och Årets chef utsedda!  

Nomineringsperioden för Årets pedagog och Årets chef är nu avslutad och jurygrupperna har tagit fram 2017 års finalister. Alla nominerade finalister presenteras på www.pedagoghuddinge.se.  

Den 15 mars 2018 hålls Årets pedagoggala

Pris för Årets pedagog och Årets chef delas ut vid en gala den 15 mars. Alla som arbetar med förskola och skola i kommunen är välkomna att anmäla sig och vara med vid galakvällen. Anmälan öppnar i februari och inbjudan kommer som vanligt att gå ut via e-post till alla medarbetare.

Om priserna

Varje år lyfter kommunen fram och belönar de som utvecklat verksamheten på en förskola eller skola. Allt bygger på att du som kollega, chef, elev eller anhörig nominerar de pedagoger och chefer som du tycker ska få pris för sina insatser under det gångna året. Det är dina nomineringar som jurygrupperna stöter och blöter tills de kan utse vinnarna!

Årets pedagog

Syftet med utmärkelsen Årets pedagog är att uppmuntra, stimulera och utveckla arbetet med kunskap, trygghet och handlingskraft i förskolan och skolan.

Årets pedagog delas ut till personer och arbetslag som sätter individen i centrum och utvecklar förhållningssätt hos personal, barn och elever som leder till kunniga, trygga och handlingskraftiga barn. Priset delas ut i olika kategorier: gymnasium/vux, grundskola och förskola. Det kan vara enskilda pedagoger eller hela arbetslag som lyfts fram.

Årets chef

Utmärkelsen Årets chef i förskola och skola delas ut till en chef med personalansvar inom förskola, grundskola eller gymnasieskola eller vuxenutbildning, som bidragit till att utveckla arbetssätt och förhållningssätt hos personal, barn och elever som leder till kunniga, trygga och handlingskraftiga individer.

Arena Huddinges pris för entreprenörskap

Varje år delar Arena Huddinge ut ett pris för entreprenörskap. Priset delas ut för att uppmärksamma personer i skolan som genom sitt arbete och sitt engagemang bidrar till att barn och ungdomar får hjälp att utveckla sina egna idéer och handlingskraft, men som också bidrar till att kunskap och inspiration sprids ut från skolan till företag och organisationer.

Pristagaren utses av representanter från Arena Huddinges medlemmar. Arena Huddinge är ett samarbetsforum finansierat av Huddinge kommun och näringslivet. Arena Huddinge bidrar till näringslivsutveckling som präglas av god dialog, gott företagsklimat, samt en fortsatt stark position av ung företagsamhet.

Tidigare vinnare

Intervjuer med alla vinnare sedan tävlingen startade 2009 finns på Huddinges pedagogsajt Pedagog Huddinge.

Uppdaterad 20 februari 2018

Var informationen till din hjälp?