Årets pedagog/lärare och Årets chef

Varje år lyfter kommunen fram och belönar de som utvecklat verksamheten på en förskola eller skola, i både kommunal och fristående verksamhet.

Allt bygger på att du som kollega, chef, elev eller anhörig nominerar de pedagoger, lärare och chefer som du tycker ska få pris för sina insatser under det gångna året. Det är dina nomineringar som jurygrupperna stöter och blöter tills de kan utse vinnarna!

Pris för Årets pedagog i förskolan, Årets lärare i grundskola, Årets lärare gymnasiet/ vuxenutbildning och Årets chef delas ut vid en gala i mars varje år. Alla som arbetar med förskola och skola i Huddinge är välkomna att anmäla sig och vara med vid galakvällen. 

Årets pedagog/lärare

Syftet med utmärkelsen Årets pedagog/lärare är att uppmuntra, stimulera och utveckla arbetet med kunskap, trygghet och handlingskraft i förskolan och skolan.

Årets pedagog/lärare delas ut till personer och arbetslag som sätter individen i centrum, som inspirerar och motiverar kollegor, barn och elever. Priset delas ut i olika kategorier: gymnasium/vux, grundskola och förskola. Det kan vara enskilda pedagoger/lärare eller hela arbetslag som lyfts fram.

Årets chef

Utmärkelsen Årets chef i förskola och skola delas ut till en chef med personalansvar inom förskola, grundskola, gymnasieskola eller vuxenutbildning, som bidragit till att utveckla arbetssätt samt inspirerat och motiverat personal, barn och elever. 

Finalister och tidigare vinnare

Här hittar du alla vinnare i Årets pedagog 2019

Uppdaterad 6 mars 2020

Var informationen till din hjälp?