Nattvandring i Huddinge

Vill du eller din förening nattvandra?

Vi söker dig - ung vuxen, förälder, vuxen med lokalt engagemang - som vill bli nattvandrare. De som nattvandrar i kommunstödda nattvandringsgrupper får en biobiljett per deltagare och gång. Föreningar som deltar kan efter beslut erhålla medel för bidrag till nattvandring.

Vill du ha mer information om nattvandring i Huddinge kan du kontakta respektive nattvandrarförening eller fyll i uppgifterna i formuläret här nedan så kontaktar vi dig.

Nattvandring i Vårby gård

Vårby gårds  nattvandringar startar klockan 21.30 på fredagar jämna veckor. Ibland är det även nattvandring under andra kvällar eller vid en del lokala aktiviteter men inte under sommarlovet eller jullovet.

Kontakt

E-post: varby@nattvandring.nu

Nattvandring i Masmo/Vårby Haga

Föreningen Vårt Masmo nattvandrar i området och är ute varje fredag och lördag. Du kan söka medlemskap i den slutna gruppen Vårt Masmo på Facebook för att få aktuell information.

Nattvandring i Flemingsberg och Visättra

Nystartad grupp. Vandrar på fredagar och lördagar från och med klockan 19.00. Samling vid Ung Zon, fritidsgården. Är du intresserad av att delta, anmäl intresse via formuläret nedan på sidan.

Nattvandring i centrala Huddinge

Nattvandrarna i centrala Huddinge möts inne på fritidsgården Huset, Sjödalsvägen 44, nära Huddinge centrum. Beroende på hur många vi blir så går eller åker vi till olika delar i centrala Huddinge med omnejd.

Huddinge Gymnastikförening nattvandrar på fredagar.

Kontakt

E-post: centralahuddinge@nattvandring.nu

Nattvandrarna i centrala Huddinge på Facebook

Nattvandring i Trångsund

Nattvandrarna i Trångsund samlas klockan 22.00 fredag och lördag vid Maritime.

E-post: trangsund@nattvandring.nu

Nattvandring i Skogås

Ingen nattvandring pågår för närvarande i Skogås. Fyll i formuläret nedan ifall intresse finns för att nattvandra i området.

Nattvandring i Segeltorp

Ingen nattvandring pågår för närvarande i Segeltorp. Fyll i formuläret nedan ifall intresse finns för att nattvandra i området.

Nattvandring i Stuvsta

Nattvandrarna samlas på fredagar klockan 21.00 vid spärrarna på pendeltågsstationen.

Du kan söka medlemskap i den slutna gruppen Nattvandring Stuvsta på Facebook för att få aktuell information.

E-post: stuvsta@nattvandring.nu

Vad innebär det att nattvandra?

Nattvandrande vuxna, föräldrar och äldre ungdomar ökar tryggheten för våra barn och ungdomar i Huddinge. Nattvandrarna är frivilliga privatpersoner och finns för att förebygga våld, missbruk och kriminalitet.

Nattvandrarna träffas vid veckoslut, storhelger eller vid andra tillfällen för att bidra till vuxentätheten och tryggheten på gator och torg. Vi bär jackor eller västar med särskild text, så det framgår att vi är nattvandrare.

Nattvandrarna har en god kontakt med bland annat polisen, vaktbolag, fritidsgårdar och socialtjänsten men har ingen myndighetsstatus eller tvingande befogenheter.

Samtliga grupper som nattvandrar i Huddinge ska vara anslutna till Nattvandring.nu. Då ingår försäkring, stöd och rådgivning.

 

Nyfiken på nattvandring?

Obligatoriska fält är markerade med en asterisk (*).

Uppdaterad 11 oktober 2018

Var informationen till din hjälp?