Trygghetsdialog och trygghetsvandring

Trygghetsdialoger på fler platser i Huddinge fortsätter under hösten 2018. Först ut är Segeltorp där du kan träffa oss den 5 september utanför biblioteket, klockan 16.00-18.00. Den digitala enkäten för Segeltorp öppnar dock redan den 24 augusti.

I Huddinge är vi angelägna om att veta vad du som bor, arbetar och besöker kommunen tycker om tryggheten i våra olika kommundelar.

Därför genomför vi lokala trygghetsdialoger. Vi kommer till ditt närområde där du kan berätta om din upplevda trygghet. Du är med och påverkar genom att fylla i en enkät. Har du inte möjlighet att möta oss när vi är på plats så har kan du fylla i enkäten här på på webbplatsen genom att klicka på länken till enkäten ovan (som finns där under den tid enkäten är aktiv) eller genom att ringa till Servicecenter 08-535 300 00.

I samband med dialogerna genomför vi en trygghetsvandring i området, då vi går en sträcka i området för att titta på hur till exempel belysning, vegetation och tillgänglighet är.

Fyra dialoger är planerade för hösten

Tiderna är följande:

Klockan 16.00-18.00 kan du träffa oss i respektive centrum eller annan central mötesplats och delta i en digital trygghetsenkät om du vill.

Klockan 18.00 börjar trygghetsvandringen då vi tillsammans går runt i området och tittar på hur vi kan förbättra den offentliga miljön.

Har du önskemål på vilket område vi ska komma till?

Skicka förslag till trygghet@huddinge.se

Uppdaterad 29 augusti 2018

Var informationen till din hjälp?