Seniorveckan

Mellan den 16 och 20 september är det dags för årets upplaga av Seniorveckan. Den vänder sig till dig som är över 65 år och bor i Huddinge kommun. Under veckan finns det möjlighet att prova på olika fysiska aktiviteter, upptäcka nya föreningar, lyssna på föredrag och besöka öppet hus.

sof-seniorveckan-rosa-660px.png

Samarbete mellan Huddinge kommun och föreningslivet

Seniorveckan är ett årligt samarbete mellan Huddinge kommun och föreningslivet i Huddinge. Programmet skickas hem till alla seniorer i början av september. 

Fysiska och sociala aktiviteter varvas med föreläsningar och underhållning. En rad föreningar, organisationer och samfund står som värdar för de olika aktiviteterna.

De flesta aktiviteter under Seniorveckan är gratis och kräver ingen föranmälan. Om du har frågor om en programpunkt är du välkommen att ta kontakt med arrangören.

Saknar du programmet kan du kontakta servicenter på 08-535 300 00 eller på servicecenter@huddinge.se.

Avslutningsfest och prisutdelning av kvalitetspriset

Seniorveckan avslutas med underhållning, fika och utdelning av kvalitetspriset vård och omsorg på Folkes i Huddinge centrum, klockan 14.00–15.30. I år är det artisten Daniel Yngwe som håller i trådarna under festen och som står för underhållningen.

Dessutom finns utställare från olika organisationer och föreningar på plats på Folkes redan från klockan 12.00.

Bland utställarna hittar du till exempel: FRG/Civilförsvarsföreningen, Ekens hemtjänst, Glaukomföreningen, Gymmix, Huddinge kommuns
hemtjänst, Huddinge kommuns anhörigstöd, Friskis & Svettis Huddinge, ABF Huddinge, Röda Korset, SeniorNet Huddinge, Jessys Assistans, Solhöjdens dagverksamhet, Real Omsorg i Storstockholm AB, anhörigkonsulenter och frivilligsamornare från Huddinge kommun, pensionärsutskottet för Socialdemokraterna, SPF Seniorerna Huddinge, Bjurfors Huddinge och Svenska kyrkan.

I vår politikerhörna hittar du representanter från de flesta
partier som sitter i kommunfullmäktige.

Ingen föranmälan krävs. Antal platser är begränsade.

Välkommen!

Fel i programmet

I det tryckta programmet står fel dag i rubrikerna på sidan 17 och vi bekagar eventuella olägenheter som detta kan medföra. Alla de tre aktiviteterna är på onsdagen (inte tisdag). Det gäller alltså Taktil massage på Vikingagårdens seniorträff, Öva på din engelska samt Mobil, data och surfplatta på Segeltorps seniorträff.

 

Seniorveckans program

Uppdaterad 16 september 2019

Var informationen till din hjälp?