Skogås Racketcenters fasad och entré. Foto: Maja Brand för Huddinge kommun.

Skogås Racketcenter

😃Under sportlovsveckan erbjuder Racketcenter alla ungdomar födda 2002 eller senare att spela badminton 🏸varje dag från den 1 mars tom den 5 mars mellan kl 13.00-15.00. kostnad 20 kr/person inklusive utrustning.😃 Förtydligande gällande Skogås Racketcenter som fortsatt håller stängt för allmänheten. Vi kommer att ha fortsatt stängt för allmänheten tillsvidare.  Huddinge kommun arbetar nu med hur verksamheter ska förhålla sig till lagen och successivt kunna öppna på ett smittsäkert sätt. Utifrån de nya besluten så ligger fokus på att öppna upp träning för barn och unga vuxna födda 2002 eller senare. Barn och unga vuxna födda 2002 eller senare kan träna organiserad idrott inomhus och utomhus. Omklädningsrummen kommer dock fortsättningsvis att hållas stängda. Vi måste förhålla oss till Folkhälsomyndighetens skärpta föreskrifter och allmänna råd, pandemilagen och regeringens nationella restriktioner som gäller i hela Sverige. Samt följa de lokala riktlinjerna. Vi hoppas kunna öppna upp verksamheten för alla kunder så snart det är möjligt och återkommer med detta när det bir aktuellt. För mer information gå in på huddinge.se/skogasracketcenter eller huddinge.se/corona

Efter rekommendationer från regeringen har Huddinge kommun beslutat att endast ha öppet för föreningar (barn och unga vuxna  födda 2002 eller senare).

Vi har inte öppet för allmänheten.  

Det här gäller nu:

  • Alla kunder som har bokade strötider, kommer att få tiderna avbokade. Inga pengar kommer att dras från era konton.

  • Alla gymkunder kommer att få sina gymkort förlängda med en månad.

  • Kontraktskunder kommer att bli kompenserade på vårens faktura.

Vi i personalen tycker att det är oerhört tråkigt, men kommunen och regionen har tagit gemensamma beslut i och med smittspridningen av covid-19.

Nu hoppas vi att smittspridningen minskar och att vi kan öppna så snart som möjligt.

Kontakta Skogås Racketcenter