Infartsparkering och avgifter

Infartsparkeringar finns i anslutning till pendeltågsstationerna i Stuvsta, Huddinge centrum, Flemingsberg, Skogås och Trångsund.

Hämtar kartdata...

Infartsparkering i Huddinge centrum

Det finns två infartsparkeringar i Huddinge centrum, på Kommunalvägen 19 och mitt emot Huddinge stationsväg 7.

Parkeringen vid Kommunalvägen 19

Här parkerar du som har SL-kort laddat med 30 dagar eller längre periodbiljett gratis klockan 05–03. Du som inte har SL-kort betalar 10 kronor i timmen och max 40 kronor per dygn. Parkeringen har parkeringsförbud klockan 03–05.  

Parkeringen mittemot Huddinge stationsväg 7

Här parkerar du gratis. En utredning pågår om att eventuellt införa avgifter.

Hitta till infartsparkeringen (webbkarta)

Infartsparkering i Skogås, Trångsund och Stuvsta 

På infartsparkeringarna i Skogås, Trångsund och Stuvsta parkerar du som har SL-kort laddat med 30 dagar eller längre periodbiljett gratis till klockan 04 alla dagar. Löser du exempelvis din biljett i parkeringsautomaten på måndag klockan 08 gäller den till klockan 04 på tisdag. Löser du biljetten i parkeringsautomaten klockan 01 på tisdag gäller den till klockan 04 samma dag.

Du som inte har SL-kort betalar 10 kronor i timmen och max 40 kronor per dygn. Parkeringsautomater finns på infartsparkeringarna.

Adresser till infartsparkeringarna är

  • Skogås: mittemot Duettvägen 75.
  • Stuvsta: på Stuvsta torgväg 5.
    • Observera att det finns några platser på infartsparkeringen i Stuvsta som är förhyrda av Europark och inte är för allmänheten.
  • Trångsund: Trångsundsvägen 8.

Hitta till infartsparkeringarna (webbkarta)

Infartsparkering i Flemingsberg

På infartsparkeringarna i Flemingsberg, Regulatorvägen 12, parkerar du som har SL-kort laddat med 30 dagar eller längre periodbiljett gratis i 24 timmar. Du som inte har SL-kort betalar 10 kronor i timmen och max 40 kronor per dygn. Parkeringsautomater finns på två ställen.

Hitta till infartsparkeringen (webbkarta)

Kontakt

Om du har frågor om infartsparkeringarna kan du vända dig direkt till Aimo Park Sweden AB på 0771-96 90 06. Observera att det finns platser på infartsparkeringen i Stuvsta som är förhyrda av Europark och inte är för allmänheten.

Huddinge servicecenter

Boka tid innan du besöker oss

Just nu kan vi endast ta emot bokade besök på servicecenter. Vänligen ring oss eller skicka e-post för att boka ditt besök till Patron Pehrs väg 6 vid Huddinge station.

Telefontider

Måndag–onsdag 8.00-17.00
Torsdag 8.00-18.30
Fredag 8.00-15.00


Postadress: Huddinge servicecenter, 141 85 Huddinge.

Uppdaterad 15 januari 2021

Var informationen till din hjälp?